BUCUREȘTI, 3 august 2023 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, se numără deja printre promotorii inovației în gamingul mobil, iar astăzi a dezvăluit o serie de îmbunătățiri majore aduse aplicației Razer Nexus, disponibilă pe iPhone și pe Android. Nexus 3.0 include noi caracteristici pentru utilizatorii de Android și o experiență de utilizare îmbunătățită pentru posesorii de iPhone. Fiind aplicația principală ce permite accesarea jocurilor pe dispozitivele Razer Edge și Kishi V2, Razer Nexus 3.0 este rezultatul angajamentului Razer pentru gamingul de înaltă performanță. Acest update este cu adevărat inovator, captivant și intuitiv. Update-ul este disponibil în mod gratuit.

Rafinarea procesului de descoperire a jocurilor: Aplicația Razer Nexus devine un adevărat  ”concierge” de jocuri video, prezentând o selecție de jocuri curatoriată meticulos pentru comunitatea Razer. Preview-urile video opționale și categoriile alese cu atenție reduc timpul dintre descoperirea și rularea unui joc. Acest catalog îmbogățit este acum disponibil în aplicație pentru utilizatorii de Android și de iPhone.

O nouă interfață: Utilizatorii Razer Nexus se pot bucura de acum de un UI evoluat, care include noi opțiuni precum fundalurile de tip Dynamic Colors sau Game Background, care oferă fundaluri interesante, alese special pentru jocurile video instalate. Noul update mai introduce și rândul Favorites, care oferă acces rapid la jocurile preferate ale utilizatorului, dar și lansarea în mod automat a aplicației în momentul conectării unui Kishi V2 sau Kishi V2 Pro.

Noi îmbunătățiri pentru revoluționarul mod Virtual Controller (disponibil doar pe Android):

Modul Virtual Controller le permite utilizatorilor să adauge compatibilitatea cu Kishi V2 și jocurilor care acceptă în mod nativ doar control de tip touchscreen. Astfel, Nexus 3.0 oferă îmbunătățiri majore precum compatibilitatea cu jocurile de tip MOBA, posibilitatea inversării axelor X/Y ale camerei, ajustarea sensibilității camerei, alocarea de funcții unice pentru butoanele M1/M2 și posibilitatea de a elimina necesitatea permisiunii Android Accessibility. Razer continuă să investească în Virtual Controller Mode având în vedere numărul impresionant de jocuri disponibile pentru utilizatorii de Kishi V2 Android.

Performanță de gaming optimizată (disponibil doar pe Android): Noul update este dovada atenției meticuloase a Razer când vine vorba de performanță și fiabilitate, printre funcțiile aplicației regăsindu-se acum inclusiv reducerea consumului de energie al controllerelor Kishi V2, prevenirea automată a utilizării funcțiilor controllerului când dispozitivul este în modul de repaus, o mai bună fiabilitate a butonului de lansare a jocurilor, dar și o calitate superioară a funcțiilor de captură de ecran și înregistrare video din jocuri. În premieră, utilizatorii pot alege între modurile HID și XInput folosind controllerul Kishi V2 Pro.

“Viteza uimitoare cu care evoluează piața de gaming mobil ne-a făcut să conștientizăm nevoia pentru o platformă care ține pasul cu acest progres rapid,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al Hardware Business Unit din cadrul Razer.” Cu Nexus 3.0, jucătorii pot descoperi noi tărâmuri și pot lansa jocurile preferate, fără să fie nevoie de vreun abonament. Este mai mult decât o aplicație. Este angajamentul nostru de aduce experiențe de gaming fără compromis în palmele utilizatorilor.”

Pentru mai multe informații despre Razer Nexus 3.0 vizitați pagina Razer.com. Disponibil de azi pe Google Play Store și pe iOS App Store.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *