Bucuresti, 3 August 2023 – Lider al pietei globale de supraveghere video, Axis Communications isi consolideaza prezenta pe piata romaneasca, investind in dezvoltarea retelei de colaboratori, o formula unica de business care a asigurat cresterea constanta a companiei pe parcursul celor 40 de ani de experienta. Silviu Andrei Roman si Andrei Gravriliu sunt cei doi experti tehnici care s-au alaturat echipelor care construiesc solutiile si asigura suport tehnic pentru partenerii si clientii finali Axis.

Silviu Andrei Roman si Andrei Gravriliu sunt noii experti tehnici ai echipei Axis din Romania care urmaresc dezvoltarile la nivel de industrie, pentru a asigura performanta la nivel regional, astfel incat Axis Communications sa raspunda competent oricarei solicitari tehnice care vizeaza zona de supraveghere video, control de acces si solutii de interfonie in Romania si Republica Moldova.

Asiguram un mediu deschis de dialog pentru cei mai competenti profesionisti de pe piata de securitate si aceasta este strategia care a transformat Axis intr-un furnizor de incredere in domeniul supravegherii video IP. Prin canalul nostru de parteneri, identificam cu acuratete trendurile si nevoile specifice, analizam datele contextuale, pentru a concepe solutii perfect adaptate problemelor actuale de securitate. Aceasta viziune plaseaza Axis Communications ca prima optiune in implementarea sistemelor ce implica standarde deschise, tehnologie de top si investitii eficiente pe termen lung, iar noii nostri colegi ni s-au alaturat tocmai pentru a sprijini tehnic extinderea in Romania a retelei de parteneri din ultimii ani”, declara Richard Malíř, Manager Regional pentru Inginerie si Training la Axis Communications pentru Europa de Est.

Silviu Andrei Roman este expert tehnic cu peste sapte ani de experienta in domeniul securitatii, specializat in lucrul cu multiple sisteme de securitate, inclusiv supraveghere video, infrastructura de retea sau sisteme electrice.

Angajamentul fata de piata locala, fata de clientii Axis Communications, reprezinta o marca distinctiva a companiei. Avem o strategie coerenta, testata la nivelul echipelor globale, pentru a oferi suport partenerilor de integrare, consultantilor pentru crearea de solutii si clientilor. Alaturi de colaboratorii si partenerii nostri, avem rolul de a analiza datele contextuale, pentru a proiecta solutiile de preventie adaptate problemelor actuale de securitate. Aceasta viziune plaseaza Axis Communications ca prima optiune in implementarea sistemelor ce implica standarde deschise, tehnologie de top si investitii cu eficienta pe termen indelungat”, spune Silviu Andrei Roman, inginer de vanzari la Axis Communications.

Prin experienta sa anterioara de peste douazeci de ani in domeniul IT, Andrei Gavriliu a contribuit la succesul multor proiecte, gratie unei viziuni actuale si a intelegerii aprofundate a protocoalelor si tehnologiilor IT si de securitate.

Domeniul securitatii cere perfectionarea continua, ceea ce Axis ne pune la dispozitie pentru a impartasi cu reteaua noastra de parteneri experienta si cunostintele dobandite, astfel incat sa putem oferi solutii corecte si complete pentru a duce la maximizarea performantelor. Promovam un model de bune practici esential pentru dezvoltarea afacerilor contemporane. Intr-o lume in permanenta schimbare, in care tehnologiile se succeda cu viteza, la fel ca si oportunitatile sau provocarile, doar cunostintele temeinice si mereu actualizate asigura succesul in afaceri si o diferentiere clara pe piete concurentiale”, spune Andrei Gavriliu, expert cu 20 de ani de experienta in industria IT.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *