Mercusys vine cu trei propuneri de cadouri pentru toate categoriile de consumatori

Perioada sărbătorilor Pascale se apropie cu pași repezi, iar odată cu acestea, se ivesc și noi posibilități de a-i surprinde pe cei dragi. Mercusys vine cu trei propuneri de cadouri potrivite tuturor bugetelor și categoriilor de consumatori.

Dacă aveți prieteni care își doresc o conexiune la internet de tip gigabit, routerul Gigabit AC12G Wi-Fi Dual Band AC1200 oferă o viteză combinată de până la 1200 Mbps și o arie de acoperire extinsă în toată casa. Cele două benzi de care dispune AC12G îl face să fie alegerea perfectă de cadou pentru persoanele care își doresc performanțe în toate tipurile de activități. Vedeta Mercusys are porturi full gigabit oferind conexiuni rapide pentru dispozitivele conectate prin cablu, inclusiv console de jocuri sau televizoare inteligente.

AC12G este un dispozitiv excelent când vine vorba de performanță și stabilitate. Banda de 2,4 GHz (300 Mbps) este perfectă pentru sarcini de lucru precum navigatul pe internet sau cumpărăturile online. Cea de-a doua bandă de 5 GHz (867 Mbps) ajută utilizatorii cu streaming-ul HD al filmelor sau cu jocurile online. În plus, cele patru antene ale routerului asigură un semnal puternic, pentru o acoperire extinsă, în toată locuința, iar raportul calitate-preț este unul competitiv. Funcția Control Parental oferă posibilitatea de a restricționa accesul minorilor pe anumite site-uri.

Unboxing Mercusys AC12G: 

MW325R este alternativa de buget a Mercusys pentru persoanele care își doresc o soluție performantă care să ofere un semnal puternic și o arie de acoperire extinsă. Cu ajutorul celor patru antene de 5dBi acesta oferă acoperire wireless de până la 500 m2, iar cu viteza wireless de 300 Mbps veți fi siguri că va îndeplini cu brio sarcinile de lucru pe care le veți desfășura online: de la jocuri online până la descărcarea de fișiere de dimensiuni mari.

Instalarea este ușoară și intuitivă, în doar 3 pași simpli, dispozitivul fiind astfel prietenos și cu cei care nu sunt tocmai familiarizați cu tehnologia.

Dacă prietenii se plâng de zonele fără Wi-Fi din casă, atunci sigur ar aprecia range extender-ul MW300RE de la Mercusys. Acesta asigură o acoperire extinsă, în zone în care semnalul nu ar fi ajuns inițial.

Configurarea acestuia este la o apăsare de buton distanță, iar odată configurat, acesta poate fi mutat în diverse părți alte locuinței fără să fie necesare alte tipuri de acțiuni din partea voastră. Cele trei antene externe cu tehnologia MIMO sunt elementele care fac diferența între MW300RE și un range extender tradițional. Dispozitivul este unul de calitate la un preț excelent, așa că bugetul vostru este în siguranță.

Mai multe detalii despre produse puteți consulta în linkurile de mai jos:

Prezentare AC12G – http://www.mercusys.com/ro/product/details/AC12G

Unboxing Mercusys AC12G:  https://www.youtube.com/watch?v=bvRaHHJIOJs 

Prezentare MW325R http://www.mercusys.com/ro/product/details/MW325R

Prezentare MW300RE http://www.mercusys.com/ro/product/details/MW300RE


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *