Probabil ai visat toata viata sa devii parinte, iar acum, iata-te in fata faptului implinit. Indiferent ca micutul este pe drum sau deja este acasa, cu siguranta te-ai gandit deja la toate lucrurile pe care trebuie sa le achizitionezi pentru ca piticul tau sa creasca armonios si in deplina siguranta. Alegi cu multa grija hainele, scutecele, jucariile si mancarea pentru cel mic, insa trebuie sa te gandesti si la modul in care il vei transporta.

Indiferent ca mergi la o plimbare in oras, alegi sa calatoresti pana la bunici sau chiar planuieti o super excursie cu intreaga familie, trebuie sa achizitionezi cele mai bune carucioare pentru copii pentru ca siguranta si confortul copilului sunt pe primul loc.

In articolul de azi vorbim despre carucioarele multifunctionale, carucioarele 4 in 1 si despre avantajele pe care le ai la achizitionarea unui astfel de carucior si cum te scuteste de cheltuieli in plus, dar si de stresul alegerii mai multor componente. Asadar, hai sa vedem cel mai indragit carucior multifunctional pe care il gasesti in magazinul online al celor de la NolaKids.

Carucior modular gb Maris 4 in 1

Caruciorul gb Maris combina confortul si functionalitatea printr-o amprenta compacta de doar 54 cm, realizata in special pentru confortul urban. Acest carucior se pliaza foarte usor folosind doar o mana si odata pliat, sta singur in picioare fara a fi nevoie sa il asezi. Fie ca este utilizat in sezut sau culcat, spatarul si suportul pentru picioarele caruciorului Maris se ajusteaza extrem de simplu in pozitia perfecta. Copilul va putea privi atat catre persoana care il plimba, cat si catre lumea care il inconjoara – pozitia unitatii sport se schimba in doar cateva secunde cu o singura mana.

Inovativ si versatil – landoul Maris simplifica viata de zi cu zi si calatoriile urbane – plimbarile in parc, sesiuni de cumparaturi sau zile cand esti pe fuga. Ai grija de nou-nascutul tau cu acest landou luxos si confortabil. Aspectul elegant al landoului Maris este obtinut prin utilizarea materialului jacard de nuante stralucitoare. Conceput pentru a se atasa cadrului Maris printr-un singur click, acesta devine un partener ideal pentru plimbarile in oras. Dispune de o copertina generoasa care apara bebelusul de soare si vant, iar salteluta moale si materialele elegante asigura cel mai inalt nivel de confort.

Cosul auto pentru nou-nascuți gb Idan este combinatia perfecta intre cel mai inalt nivel de calitate, standarde de siguranta si un design elegant, imaculat.

Functii precum sistemul de protectie la impact lateral sau carcasa ce absoarbe energia au fost concepute pentru a oferi protectie maxima in cazul unui accident. Dezvoltat de catre experti in domeniul industriei de siguranta auto, Idan este un partener confortabil si de incredere in orice calatorie. Scaunul auto pentru nou-nascuti Idan ofera caracteristici de siguranta la nivel inalt pentru protectia nou-nascutului sau a bebelusului. Sistemul de protectie la impact lateral reduce forta in cazul unui accident.

Scoica auto gb Idan se poate atasa caruciorului Maris foarte simplu, fara a fi nevoie un adaptor. Copertina de dimensiuni generoase acopera foarte usor carcasa scaunului auto pentru nou-nascuti si confera protectie impotriva soarelui, vantului, ploii si poluarii. Tetiera ajustabila pe inaltime este conceputa pentru a fi reglata odata ce copilul creste, fara a fi nevoie de scoaterea centurilor si potrivirea acestora in alte caneluri.

Daca te-ai convins ca acest model de carucior se potriveste vietii tale de parinte, viziteaza magazinul online al celor de la NolaKids si alege dintre cele mai bune carucioare pentru copii si bucura-te de fiecare zi alaturi de copilul tau!


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *