BUCURESTI, 22 aprilie 2019 – Xerox a anuntat recent lansarea unor optimizari de securitate pentru gama de echipamente multifunctionale de imprimare Xerox AltaLink® (MFP-uri), care le ofera manager-ilor IT, administratorilor de retea si ofiterilor de securitate un nivel suplimentar de protectie si posibilitatea de a implementa o abordare proactiva privind amenintarile de retea.

„In vreme ce alte echipamente de imprimare in retea au o abordare incompleta a securitatii cibernetice, Xerox integreaza un raspuns automatizat, care neutralizeaza amenintarea direct de la sursa,” a explicat Dr. Alissa J. Abdullah, ofiter de securitate, Xerox. „Un raspuns instantaneu este vital, deoarece cateva secunde ar putea insemna diferenta dintre o aparare eficienta in fata unei amenintari si o bresa dezastruoasa.”

Iata cum functioneaza

Optimizarea tehnologiilor de securitate integrate Xerox cu ajutorul platformelor  Data Exchange Layer (DXL) de la McAfee si Platform Exchange Grid (pxGrid) de la Cisco ii va impiedica pe infractorii cibernetici sa creeze „portite” de acces la retea si sa compromita informatii critice.

Atunci cand este detectata o amenintare, tehnologia de whitelisting McAfee Embedded Control blocheaza atacul. MFP-ul trimite o alerta catre McAfee ePolicy Orchestrator, care la randul sau trimite datele mai departe catre Cisco Identity Services Engine prin intermediul sistemului DXL/pxGrid. Cisco Authentication Service scoate echipamentul afectat din retea pana cand incidentul de securitate este evaluat in intregimea sa.

Atunci cand au la dispozitie un asemenea nivel de integrare, clientii pot sa gestioneze central si sa implementeze politici de securitate, sa colaboreze mai usor si sa elimine „punctele oarbe”.

Pe Xerox AltaLink puteti descarca gratuit extensia McAfee ePolicy Orchestrator, disponibila pentru MFP-urile AltaLink, i-Series si EC7836/7856.

Despre Xerox

In era tehnologiilor inteligente, noi nu doar ne gandim la viitor, ci il cream. Xerox Corporation este unul dintre liderii tehnologiei, care se axeaza pe intersectia dintre lumea digitala si lumea fizica. Folosim automatizarea si personalizarea de ultima generatie pentru a redefini productivitatea, a stimula cresterea business-urilor si a face lumea mai sigura. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare si solutiile inteligente de lucru — Powered by Xerox ®— ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe la www.xerox.ro si urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *