Romania are nevoie in permanenta de sustinerea si promovarea traditiilor romanesti deoarece acestea stau la baza formarii poporului si totodata sunt cele care diferentiaza un stat de altul. In masura in care aceasta tara se bucura de o gama larga de traditii si obiceiuri ce s-au format cu sute de ani in urma, romanii iubitori de patrie sustin cu tarie lucrurile care au adus la dezvoltarea acesteia. Cooperativa de Artizanat Mestesugaresc Kult – Art se ocupa in totalitate de confectionarea si valorificarea produselor traditionale din zona Bucovinei prin numarul impresionant de produse sofisticate de artizanat, promovate la cele mai mici costuri.

Produse de artizanat

Asociatia Kult – Art cu sediul in Maritei, comuna Darmanesti din judetul Suceava doreste ca prin prelucrarea diverselor materiale precum lutul, ceramica sau panza sa redea atat dezvoltarea economiei sociale, cat si promovarea obiectelor de artizanat de calitate superioara ce ofera amenajarilor interioare diverse stiluri cum ar fi cel rustic, boho-chic, boem, romantic sau exclusivist. Asociatia ofera oportunitatea tuturor clientilor de a-si personaliza decoratiunile in functie de material, forma, marime sau culoare, astfel ca o gama larga de produse stilate confectionate in stil traditional ofera posibilitatea de a prinde conturul pe care il doreste fiecare cumparator.

Insusi managerul asociatiei declara in cadrul magazinului online artizanatkult-art.ro ca: “Au fost odata targuri artizanale cu mesteri adevarati si nu cu bisnitari, cu produse create de mesterii artizani, nu cumparate din diferite depozite en gros sau din piata chinezeasca. Noi vrem timpul acela inapoi. Vrem ulita curata si romanul neaos cu arta mostenita din mosi stramosi. Vrem ca Bucovina sa insemne valoare si nu kitsch, traditional si nu in serie, calitate si fara compromis, nu pentru profit, ci pentru respect pentru simtirea romaneasca. Povestea KULT – ART Artizan a inceput printr-o reconversie. Nu profesionala, ci a spatiuliu in care va functiona SES-ul (structura de economie sociala).” Aceste cuvinte adresate publicului larg sugereaza pasiunea si dedicarea de care da dovada intreaga asociatie in momentul in care confectioneaza si totodata promoveaza adevaratele valori ale Romaniei.

Kult – Art Artizan ofera produse unicat la preturi accesibile

Asociatia Kult-Art Artizan detine magazinul online artizanatkult-art.ro ce sustine in totalitate si cu multa dedicare produsele de artizanat romanesti care sunt adaptate stilului contemporan de viata, astfel ca obiectele sunt binevenite in orice spatiu public sau privat. Intreaga gama de produse unicat este confectionata de un numar total de 300 de persoane provenite din medii si familii precare, astfel ca intreaga asociatie este alcatuita din persoanele cu dizabilitati, victime ale violentei in familie, de etnie rroma, tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutional de protectie a copilului sau persoane cu venit minim garantat care au parasit timpuriu scoala.

Proiectul intitulat “ECOURI – Masuri inovatoare de dezvoltare a economiei sociale bazate pe avantajele competitive in Maramures si Bucovina” beneficiaza de parteneri extrem de seriosi si renumiti, printre acestia numarandu-se: SC Centrul de Excelenta pentru Resurse Comunitare SRL, Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Asociatia Consultantilor in Dezvoltare Comunitara, SC Pol Succes SRL si Confederation of European Firms, Employement Initiatives and Cooperatives. Toti acesti parteneri impreuna cu Asociatia Kult – Art Artizan lucreaza la o serie de obiective comune precum: integrarea pe piata muncii a persoanelor dezavantajate, promovarea traditiilor romanesti, dezvoltarea abilitatilor si competentelor profesionale a participantilor si cresterea si dezvoltarea a 6 Structuri de economie sociala.

Produsele unicat confectionate si promovate de echipa Kult–Art Artizan sunt extrem de diversificate atat prin materialele din care sunt confectionate, cat si prin culorile si formele de care beneficiaza fiecare in parte. Modelele sunt extrem de variate, de aceea pot fi amplasate in orice loc, indiferent daca mediul este unul elegant, traditional sau clasic.

Kult–Art Artizan beneficiaza de cel mai bun raport dintre calitate si pret din Romania datorita echipei pasionate de munca pe care o depune. De exemplu o decoratiune sub forma unui bradut de Craciun din ceramica pictata valoreaza 5 lei, iar o decoratiune rustica de perete din ceramica valoreaza suma de 80 de lei. Intreaga gama de produse de artizanat poate fi admirata atat la nivel vizual, cat si informational in cadrul magazinului online care sta la dispozitia tuturor clientilor iubitori de arta moderna realizata in tehnici traditionale.

Toate fiind spuse, datinile Romaniei sunt promovate prin intermediul muncii depuse de catre societatea cooperativa de Artizanat Mestesugaresc Kult–Art Artizan din judetul Suceava care confectioneaza obiecte hand-made stilate si moderne de calitate superioara.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *