București, România – 7 august 2023 –  Samsung Electronics este într-o călătorie continuă pentru a deschide mai multe posibilități pentru oameni și planetă, iar esențial pentru această călătorie este crearea unei experiențe mobile centrate pe oameni, cu mai multe materiale reciclate, fără compromisuri. Noile Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 reprezintă încă un pas în acest angajament de proiectare a tehnologiei care rupe barierele, urmărind în același timp să reducă la minimum impactul asupra mediului.

O Varietate Mai Largă de Materiale Reciclate în Mai Multe Componente

La începutul acestui an, Samsung și-a extins utilizarea inovatoare a materialelor reciclate în proiectarea produselor cu seria Galaxy S23, introducând materiale noi în mai multe componente. Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 avansează aceste eforturi, oferind o varietate mai largă de materiale reciclate în mai multe componente interne și externe decât smartphone-urile anterioare din seria Galaxy Z. Cele mai noi smartphone-uri pliabile includ aluminiu reciclat pre-consum și plastic reciclat post-consum, provenit din plase de pescuit aruncate, butoaie de apă și sticle PET. De asemenea, ele încurajează utilizarea Corning® Gorila® Glass Victus®, care conțin în medie 22% din conținut sticlă reciclată pre-consum.

Nu numai că Samsung a adăugat mai multe tipuri de materiale reciclate utilizate în fiecare dispozitiv, dar compania a crescut de peste două ori cantitatea de componente ale dispozitivului care utilizează minimum 10% plastic reciclat post-consum sau sticlă reciclată pre-consum, sau în medie 22% sticlă reciclată pre-consum. Atât Galaxy Z Flip5 cât și Z Fold5 folosesc materiale reciclate în 15 componente ale dispozitivului, o creștere de la șase componente interne în Galaxy Z Flip4 și Z Fold4.

Când vine vorba de ambalare, Samsung continuă eforturile de a progresa pentru a reduce prezența plasticului de unică folosință. Acesta este motivul pentru care hârtia pentru cutia de ambalare este fabricată folosind material 100% reciclat. De asemenea, compania a trecut la material de hârtie reciclat pentru protejarea ecranului și a capacului din spate.

Un Ciclu de Viață al Dispozitivului Care Durează Mai Mult

Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 continuă activitatea Samsung pentru a optimiza longevitatea și a îmbunătăți gradul de actualizare a smartphone-urilor sale. Fiecare dispozitiv are cinci ani de actualizări de securitate și patru generații de upgrade-uri de sistem de operare, contribuind la extinderea ciclului de viață al produsului.

Drept urmare, comunitatea Galaxy se poate bucura în mod fiabil de dispozitivele lor pentru o perioadă mai lungă de timp, permițându-le să facă alegeri eco-conștiente în viața lor de zi cu zi.

Consultați infograficul de mai jos pentru a vedea cum acțiunile mici pot avea un impact pozitiv mare asupra planetei prin Galaxy Z Flip5 și Z Fold5.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *