safsafasd

AMD a anunțat „AMD Ryzen™ + AMD Radeon™ Raise the Game System Bundle” ce oferă acces pasionaților de gaming la cele mai interesante titluri din acest an – Far Cry 6® și Resident Evil Village™ – și generând performanțe fără bariere pentru cele mai noi procesoare Ryzen și plăci grafice Radeon ce alimentează laptopurile și desktopurile. De asemenea, pentru:

  • Sistemele desktop „full AMD” (Ryzen + Radeon): Jucătorii care doresc să aibă parte de o experiență de gaming fluidă și cele mai bune imagini se pot baza pe combo-ul dintre procesoarele Ryzen din seria 5000 și 3000 și plăcile video din seria RX 6000. Totodată, Smart Acces Memory este una dintre funcțiile esențiale pentru gaming, ce este deblocată într-un sistem full AMD.
  • Laptopurile „full AMD”: Far Cry 6 și Resident Evil Village vor fi compatibile cu tehnologiile procesoarelor Ryzen din seria 5000H și plăcile grafice RX din seria 6000M pentru a oferi pasionaților de gaming un refresh rate cât mai mare și fidelitatea a detaliilor cât mai mare, oricând, oriunde. De asemenea, jucătorii se pot bucura de cele mai noi tehnologii mobile și pe sistemele AMD Advantage.

Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *