Huawei Back To School

Campania Back To School continuă cu prețuri promoționale pentru laptopurile din seria MateBook

București, 10 septembrie 2021 – Cele mai apreciate laptopuri din familia  MateBook Series, perfecte pentru toți consumatorii, în funcție de nevoile acestora, sunt în continuare la cele mai bune prețuri până pe 26 septembrie. Magazinul online Huawei vine cu oferte promoționale și prețuri atractive pentru toate laptopurile MateBook, dar și pentru diverse accesorii sau produse din categoriile wearables, smartphones și audio. În plus, reducerile pentru laptopuri ajung până la 2.000 de lei.

Indiferent de domeniul de activitate al consumatorilor, dispozitivele inteligente au pătruns din ce în ce mai mult în viața acestora. Printre dispozitivele care și-au făcut loc în viața de zi cu zi a utilizatorilor se regăsesc smartphone-uri, laptopuri, tablete și wearables, și sunt folosite zilnic în orice scenariu, de la serviciu până la divertisment. Acestea evoluează rapid prin noi tehnologii, funcționalități și caracteristici de design care vor crea experiențe noi pentru consumatori.

Huawei Online Store vine în ajutorul iubitorilor de tehnologie cu campania Back To School, valabilă până la finalul lunii septembrie, care va avea reduceri la toate categoriile de produse. Începând cu data de 20 august și până pe 26 septembrie, www.huaweistore.ro vine cu reduceri substanțiale la diferite categorii de produse în fiecare săptămână, astfel încât până la finalul campaniei toate categoriile de produse vor avea prețuri promoționale.

Laptopurile vedetă ale campaniei sunt MateBook 13 și MateBook 14 2020, care au parte de cele mai mari reduceri, reduceri care pot ajunge până la 2.000 de lei. Astfel, laptopul MateBook 13 va avea prețul promoțional de 2.999 lei, iar MateBook 14 poate fi găsit la prețul de 3.999 lei.

În același timp, MateBook D15 și MateBook D14, cu diferite procesoare Intel Core, au parte de reduceri de până la 1.000 de lei, ajungând la prețul de 3.499 lei pentru MateBook D15 cu procesor Intel Core i5 sau la prețul de 2.299 lei pentru unul dintre cele mai performate laptopuri din categoria sa, MateBook D15 cu procesor i3. În același timp, MateBook D14 poate fi găsit în cadrul campaniei la prețul de 3.699 lei.

Toate laptopurile Huawei achiziționate în cadrul campaniei vor beneficia de update gratuit și prioritar la sistemul de operare Windows 11. În plus, aceste notebook-uri vor beneficia și de un an de extra garanție gratuit.

Pentru a răspunde nevoii de interconectivitate și partajare a documentelor, Huawei a dezvoltat funcția Huawei Share, care poate fi găsită pe toate computerele seriei HUAWEI MateBook. În plus, colaborarea pe mai multe ecrane (Multi-Screen Collaboration) este o caracteristică ce realizează o conexiune perfectă între diferite dispozitive.

De curând, funcția Multi-Screen Collaboration a primit o nouă actualizare pentru familia Huawei MateBook – HUAWEI MateBook X Pro, HUAWEI MateBook 13, HUAWEI MateBook 14 și seria HUAWEI MateBook D – pentru a crește în continuare experiențele inteligente de productivitate de care consumatorii au parte.

Noua funcție Multi-Screen Collaboration oferă o experiență inedită

Odată cu introducerea funcției Multi-Screen Collaboration, rolul computerului a fost redefinit, astfel acesta are capacitatea de a conecta diferite device-uri, formând, astfel, un ecosistem.

De exemplu, utilizatorii pot proiecta ecranul smartphone-ului pe ecranul unui PC, pur și simplu atingând dispozitivele. Odată ce conexiunea este stabilită, transferurile de fișiere se realizează foarte ușor, doar prin glisarea lor. În plus, aplicațiile mobile pot fi deschise direct pe calculator, astfel încât utilizatorii să poată îndeplini sarcini pe ambele dispozitive. Accesoriile precum tastatura sau mouse-ul pot fi utilizate ca dispozitive de intrare pentru diferite aplicații.

Pe de o parte, putem spune că funcția Multi-Screen Collaboration conectează mouse-ul și tastatura la dispozitivele mobile, permițând utilizatorilor să folosească telefonul de la distanță, în timp ce acesta este la încărcat, de exemplu. Pe de altă parte, smartphone-ul ajunge, de asemenea, să acceseze numeroase aplicații  pe PC-uri pentru a oferi utilizatorilor experiențe mai bune, indiferent dacă au nevoie de instrumente pentru școală sau serviciu, sau doar pentru divertisment.

Cu noua actualizare, utilizatorii funcției pot lansa până la trei aplicații mobile simultan, cu o fereastră principală și două ferestre secundare, toate capabile să interacționeze între ele.

Prin îmbunătățirea funcției Multi-Screen Collaboration, Huawei dezvoltă cele mai bune experiențe pentru utilizatori, în toate scenariile. Evoluția productivității inteligente a devenit esențială în conectarea dispozitivelor. În calitate de hub-uri de productivitate, laptopurile sunt dotate cu capabilități de partajare a datelor, care nu au granițe între platforme și oferă experiențe unice pentru consumatori.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *