Dintii ne pot schimba fizionomia si modul de a zambi, iar sanatatea acestora este extrem de importanta. Insa, avand chiar o dantura sanatoasa, fara carii sau alte probleme care pot duce la pierderea dintilor, se poate intampla sa nu fim intotdeauna multumiti de aspectul acestora.

Iar din acest punct de vedere intervine partea de stomatologie estetica, careia medicii dentisti de la clinica stomatologica  IVORY ii acorda de asemenea o mare atentie.

Fatetele dentare, pentru un zambet mai increzator

Fatetele dentare se aplica pe partea frontala a dintilor, avand rolul de a acoperi dintii ciobiti, uzati sau cu diverse alte probleme. Insa, pentru ca intregul aspect estetic al danturii tale sa fie unul placut, este indicat ca fatelele dentare sa imite cat mai bine dintele natural. Spre exemplu, diferenta prea mare de culoare poate face ca rezultatul final sa fie unul deranjant.

Aceste fatete dentare pot fi create din mai multe materiale, precum:

  • Portelan;
  • Ceramica presata;
  • Rasini compozite.

Cele din portelan sunt cel mai frecvent folosite, datorita protectiei fata de gingii si a faptului ca acestea nu se pateaza. Insa, medicii dentisti de la IVORY iti vor recomanda fatele dentare potrivite nevoilor tale, tinand cont in acelasi timp si de parerea ta.

Aplicarea fatetelor dentare nu reprezinta un proces greoi, de regula doua vizite la cabinet fiind suficiente.

O grija suplimentarea trebuie sa o acorzi insa modului de intretinere a acestora. Medicul dentist iti va oferi anumite sfaturi care sa te ajute sa ai cat mai bine grija de starea fatelelor dentare.

Albirea si curatarea profesionala a dintilor, pentru un zambet mai stralucitor

In cazul in care nu vrei sa apelezi la tratamentul cu fatete dentare, ai la dispozitie varianta de albire si curatare profesionala a dintilor tai.

In ceea ce priveste albirea dintilor, exista mai multe metode prin care aceasta poate fi realizata. Insa cea mai recomandata metoda de catre medicii stomatologi de la IVORY este cea de albire profesionala. Un astfel de tratament de albire profesionala este cu siguranta mai eficient decat alte solutii pe care le poti descoperi pe internet. Iar tu te poti bucura de un zambet mai alb intr-un timp mult mai scurt!

Igiena dintilor este esentiala atat pentru sanatatea acestora, cat si pentru ca aspectul lor sa fie unul placut. Insa, oricat de multa grija ai avea de dintii tai, este recomandata o curatare profesionala periodica. Aceasta include servicii de detartraj si periaj si se realizeaza cu usurinta in timpul unei singure vizite la medicul dentist.

Medicul dentist, cea mai importanta alegere pentru o dantura perfecta

Indiferent de problemele stomatologice cu care te confrunti, fie ca sunt unele ce tin de sanatatea dintilor, fie ca tin de estetica acestora, alegerea medicului dentist conteaza intr-o mare proportie.

Intelegerea nevoilor si preferintelor pacientilor reprezinta cel mai important aspect pentru dentistii de la IVORY. Acestia vor acorda atentie atat sanatatii danturii tale, cat si bugetului tau, astfel incat tu sa pleci cat mai implinit din cabinetul stomatologic.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *