Technics prezintă EAH-F70N și EAH-F50B

  • Reproducere fidelă a nuanțelor delicate și a sunetului dinamic
  • Redare a unui bas puternic și a unei ambianțe spațiale
  • Reproducere a sunetului de înaltă rezoluție datorităLDAC/apt-X HD

București, 07 ianuarie 2019 – Technics prezintă două seturi noi de căști wireless – EAH-F70N și EAH-F50B. Ambele modele suportă LDAC/apt-X HD pentru o reproducere a sunetului wireless, cu o înaltă rezoluție echivalentă *1. Susținute de o mare rigiditate și o înaltă amortizare internă, utilizarea unor difuzoare dinamice de 40 mm – ce constau într-o diafragmă din peliculă de compozit de înaltă performanță (CPF) și o structură de control precis al aerului – permite noilor modele să reproducă fidel nuanțele muzicale delicate și sunetul dinamic. EAH-F70N sunt echipate cu funcția originală Technics de anulare activă hibridă a sunetului în bandă largă pentru a vă permite să vă afundați în muzică în orice mediu. Atât EAH-F70N cât și EAH-F50B aduc, pe piața actuală, un stil nou plăcerii de a te bucura în aer liber de sunetul Technics.

Experiență muzicală specială dintr-un dispozitiv fără fir – senzații reale de energie și extindere spațială

Difuzor dinamic de 40mm cu o diafragmă nou dezvoltată

Această diafragmă este construită cu noua peliculă din compozit laminat de înaltă performanță (CPF) și o serie de materiale speciale pentru rigiditate ridicată și amortizare internă ridicată. Rezultatul este un bas puternic care pare să țâșnească din adâncuri și o ambianță spațială care te face să te simți ca într-o sală de concerte. Pentru a minimiza efectele acestor caracteristici, forma diafragmei a fost concepută cu cea mai mare atenție la detalii.

Domul special în formă de glonț a dobândit o rigiditate îmbunătățită. Caracteristicile înaltei frecvențe naturale și liniare asigură un sunet uniform și strălucitor. Forma cu nervuri a fost îmbunătățită prin simulare în vederea obținerii unei înalte linearități pentru tot intervalul de intrare, de la intrarea slabă la cea puternică. Toate nuanțele delicate și dinamica realistă sunt reproduse cu fidelitate.

O structură precisă a controlului aerului

Simularea detaliată și reglajul fin au fost repetate în vederea obținerii unei structuri precise a Controlului Aerului care a dus la o circulație optimă a aerului. Cele două orificii atent proiectate și structura originală creează o circulație precisă a aerului pentru a obține capacitatea de reproducere în banda largă de frecvență de la difuzor.

Un sunet de înaltă rezoluție chiar și dintr-un dispozitiv fără fir

Căștile sunt compatibile cu LDAC™, Qualcomm® și apt-X™ HD și oferă un răspuns excelent și înaltă rezoluție chiar și în configurația fără fir pentru reproducerea cu acuratețe și fidelitate a sunetului de înaltă rezoluție*1.

Când sunt conectate prin Bluetooth®, LDAC suportă până la 96 kHz/24 bit iar apt-X HD suportă până la 48 kHz/24 bit (reproducere de înaltă rezoluție când sunt conectate prin cablu).

Reducerea zgomotelor într-o gamă largă de scene  

Anularea activă hibrid a zgomotelor – 3 Moduri (numai EAH-F70N)

Sistemul hibrid de anulare a zgomotelor combină două sisteme diferite pentru a obține o reducerea a zgomotelor de înaltă performanță. Un selector cu trei nivele permite selectarea efectului de anulare a zgomotelor în funcție de situația de utilizare.

Sistemul hibrid de anulare a zgomotelor folosește două sisteme diferite: sistemul de reglare înainte, care utilizează un microfon montat pe partea exterioară, și un sistem de reglare înapoi, care utilizează un microfon amplasat lângă difuzor, aproape de ureche. În plus, circuitul a fost proiectat inițial pentru a asigura o anulare a zgomotelor îmbunătățită.

Funcționare inteligentă și unitară

Senzor de detectare a modului de folosire (numai EAH-F70N)

Când vă scoateți căștile de pe cap, muzica se oprește. Când le puneți înapoi pe cap, muzica este pornită din nou pentru o funcționare confortabilă și unitară.

Amplificator de sunet ambiental (numai EAH-F70N)

Această funcție vă permite să ascultați sunetele de fundal, cum ar fi anunțurile difuzate într-un tren sau într-un aeroport, printr-o simplă atingere a părții exterioare a carcasei, fără a vă scoate căștile de pe cap.

Activarea asistentului vocal (numai EAH-F70N)

Această funcție activează asistența vocală, cum ar fi Siri la iPhone. Comunicând verbal, puteți realiza un apel telefonic, puteți selecta denumirea unei piese muzicale pe care doriți să o redați* în legătură cu un serviciu de difuzare de muzică sau puteți verifica informațiile meteo sau de trafic.

* Când folosiți un serviciu de difuzare de muzică, s-ar putea să fie necesar să realizați legătura dintre asistența vocală și cont sau să vă abonați la un serviciu cu taxă forfetară.

Design cu stil și purtare confortabilă

Mecanism de articulație 3D cu bile

Mecanismul de articulație cu bilă permite mișcarea tridimensională a clipsului de prindere astfel încât să fie prins pe ureche într-un unghi confortabil. Inserția căștii este făcută din spumă poliuretanică moale, cu reziliență redusă.

Materiale de înaltă calitate

Piesele exterioare sunt făcute din aluminiu. Tratamentul suprafeței din aluminiu prin anodizare și finisajul obținut prin centrifugare scot în evidență aspectul de calitate superioară al materialului. Sigla Technics este gravată cu laser și colorată. Fiecare detaliu reflectă designul de înaltă calitate.

Mecanism de pivotare și pliere

Mecanismul de pivotare și pliere face aceste căști ușor de transportat și depozitat.

Inserții 3D

Forma inserțiilor căștilor are un design ergonomic iar spuma poliuretanică cu reziliență scăzută este folosită în interiorul acestora pentru a asigura aplicarea confortabilă pe urechi. Inserțiile asigură o izolare sporită și performanță de izolare a sunetului și un confort extra.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *