• Ceamai mare expoziție de locuințe neconvenționale de vacanță are loc anul acesta pe malul mării, cu 40 de unități de cazare unice;
  • Case și corturi de glampingde vacanță de la 600 de euro pana la 42.000 de euro prezente la Tiny House Festival
  • Ciubere, jacuzi, piscine, saune, soluții pentru business-uri care operează turism în natură
  • După încheierea festivalului, aceste unități de cazare vor putea fi rezervate în Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind turiștilor posibilitatea de a experimenta, în mod direct, beneficiile locuințelor alternative.

Tiny House Festival, cel mai mare festival de travel și living în natură din Europa de Est, revine cu o ediție spectaculoasă la malul Mării Negre. În perioada 22-30 iunie, festivalul va transforma Vama Veche într-un paradis al inovației și sustenabilității în domeniul caselor de vacanță, aducând împreună aproximativ 20.000 de vizitatori dornici să descopere cele mai noi soluții pentru locuințe alternative.

Pasionații de locuințe alternative sau în căutare de idei neconvențioanale pentru vacanțele lor sunt așteptați să descopere și să testeze 40 de unități de cazare unice, de la tiny houses, până la case modulare, domuri și corturi de glamping. Expozanți de top din industrie vor fi prezenți cu cele mai accesibile, confortabile și inovative soluții de locuire alternativă, la cele mai competitive prețuri de achiziție din Europa.

Tiny House Festival 2024 promite să fie o experiență de neuitat, combinând inovația, sustenabilitatea și spiritul aventurier într-un cadru natural impresionant. De la case echipate cu panouri solare ce asigură independența și eficiența energetică, până la ciubere, jacuzi, piscine, saune și soluții integrate pentru business-uri de profil, evenimentul răspunde integrat tuturor nevoilor oaspeților sau antreprenorilor.

După încheierea festivalului, aceste unități de cazare vor putea fi rezervate în Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind turiștilor posibilitatea de a experimenta, în mod direct, beneficiile locuințelor alternative.

„Tiny House Festival nu este doar un eveniment, ci o mișcare în creștere care reflectă tendințele actuale ale pieței de locuințe modulare și alternative. Succesul  înregistrat la prima ediție de anul trecut, la Râșnov, unde ne-au vizitat peste 14.000 de participanți, ne-a demonstrat că există un interes enorm pentru aceste soluții inovatoare si complementare turismului convențional. Încrederea și entuziasmul expozanților și vizitatorilor ne-au motivat să facem următorul pas și să transformăm festivalul într-o destinație de vacanță unică, unde confortul, accesibilitatea și inovația sunt la ele acasă”, au declarat Tudor și Anda Maxim, fondatori Tiny House Festival.

Bilete pot fi achiziționate pe https://tinyfestival.house/get-your-tickets/. Primele 500 de bilete sunt gratuite, ulterior, prețul acestora ajungând la 30 de lei în avans și 50 de lei la intrare.

Case de vacanță de la 6.900 Euro la Tiny House Festival

Tiny House Festival 2024 va prezenta unele dintre cele mai accesibile, complete și inovatoare soluții de locuire alternativă din Europa. Unitățile de cazare sunt construite la o calitate superioară, folosind materiale durabile, ecologice și respectând normele stricte în construcții. Aceste case modulare și extensibile, care se pot mări de două sau trei ori dimensiunea inițială, oferă flexibilitate și confort remarcabile.

Fiecare unitate vine complet echipată, având una, două sau chiar trei camere, bucătărie, zonă de living și baie. Prețurile pentru aceste case inovatoare încep de la doar 6.900 de euro + TVA, făcându-le extrem de accesibile pentru oricine dorește să investească într-o locuință de vacanță sustenabilă și modernă.

„Producatorii români au demonstrat, la nivel global, calitate excepțională și design foarte apreciat cu soluții inteligente de organizare a spațiilor, lucru care ne dă încredere să punem în valoare această nișă a economiei românești”, completează fondatorii festivalului, Tudor și Anda Maxim.

Unități de cazare disponibile pe tot parcursul verii la Pura Vida Tiny House Village

După încheierea festivalului, unitățile de cazare vor rămâne pe faleza din Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind oportunități de vacanță unice pentru vizitatori. Casele modulare, tiny houses și corturile de tip glamping vor putea fi închiriate, permițând oaspeților să experimenteze confortul  și inovația acestor locuințe alternative într-o vacanță memorabilă la malul mării.

Programul de vară va include concerte electrizante și petreceri tematice cu DJ, iar  atmosfera va fi îmbogățită de concerte de saxofon și spectacole live de jazz. Mai mult, cei mici se vor bucura de un loc de joacă generoas și vor avea parte de activități dedicate, precum ateliere de pictat sau spectacole de teatru pentru copii.

Așadar, Tiny House Festival 2024 promite să fie o experiență de neuitat, care combină inovația, accesibilitatea și aventura într-un cadru natural deosebit. Participanții au ocazia de a explora cele mai noi tendințe în locuințele alternative și de a se bucura de o vacanță de vis la malul mării!


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *