Zekken este cunoscut pentru stilul de joc dinamic și priceperea excepțională ca duelant, fiind considerat un jucător de temut pe scena esports VALORANT.

Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, a anunțat semnarea lui Zachary “zekken” Patrone la prestigiosul său roster de sportivi de elită. zekken este recunoscut ca unul dintre cei mai sclipitori tineri în VALORANT, remarcându-se prin abilități excepționale și jocuri decisive cu agenții săi caracteristici, Jett și Raze.

Performanțele remarcabile ale lui zekken au avut un rol decisiv în victoriile echipei sale. El a condus-o către aur în turneul AfreecaTV VALORANT LEAGUE 2023, reușind un număr impresionant de 53 eliminări ale adeversarilor în finala mare, finalizând seria cu un impresionant raport KD de 1.17.

Prin alăturarea cu Razer, zekken va face parte dintr-o comunitate prosperă de sportivi de esports care contribuie activ la îmbunătățirea liniei de esports Razer prin testarea de produse noi și furnizarea de feedback privind designul, caracteristicile și funcționalitatea acestora. Feedback-ul lui va fi o componentă esențială în dezvoltarea portofoliului esports Razer. De asemenea, zekken va fi echipat cu o gamă completă de periferice de gaming esports Razer de înaltă performanță, inclusiv tastaturile Razer Huntsman V3 Pro, căștile Razer BlackShark V2 și mouse-urile Razer Viper.

“Pasiunea, dedicarea și abilitățile excepționale ale lui zekken îmbrățișează valorile fundamentale ale Razer,” a declarat Jeff Chau, Director of Global Esports la Razer. “Pornind de la rank-ul Silver în VALORANT, călătoria lui spre a deveni unul dintre cei mai buni duelanți din lume este o sursă de inspirație pentru jucătorii din întreaga lume. Suntem încrezători că dedicarea și atitudinea lui pozitivă vor rezona cu întreaga comunitate Razer.”

“Sunt extrem de entuziasmat să fac parte din echipa Razer, un brand care înțelege cu adevărat nevoile și aspirațiile jucătorilor. Folosesc echipamentul lor de ceva timp, iar acesta a avut un rol important în călătoria mea,” a spus Zachary “zekken” Patrone. “Dedicarea Razer pentru calitate și performanță se completează cu dorința mea de a excela pe scena globală. Abia aștept să interacționez cu comunitatea Razer și să începem această călătorie palpitantă împreună.”

zekken se alătură echipei de sportivi Team Razer, printre care se numără și primul campion mondial de 4 ori din lume la League of Legends, Lee “Faker” Sang-hyeok și campionii ESL Pro League Season 18, Mouz.

Pentru mai multe informații despre Team Razer și echipa sa de sportivi esports, accesează www.razer.com/esports.

DESPRE RAZER

Razer™ este brandul de lifestyle lider mondial for Gamers. By Gamers.

Sigla cu șarpele cu trei capete al Razer este unul dintre cele mai recunoscute logo-uri în comunitățile globale de gaming și esports. Cu o bază de fani care acoperă fiecare continent, compania a proiectat și construit cel mai mare ecosistem din lume, orientat către gameri, care cuprinde hardware, software și servicii.

Hardware-ul premiat al Razer include periferice de gaming de înaltă performanță și laptopuri de gaming Blade.

Cu peste 200 de milioane de utilizatori, platforma de software a lui Razer include Razer Synapse (o platformă Internet of Things), Razer Chroma RGB (un sistem de tehnologie de iluminare RGB proprietar care suportă mii de dispozitive și sute de jocuri/aplicații) și Razer Cortex (un optimizator și launcher de jocuri).

Fondat în 2005, Razer are sediul central dual în Irvine, California și Singapore, cu sedii regionale în Hamburg și Shanghai și 19 birouri la nivel mondial.

Razer — For Gamers. By Gamers.™  

press.razer.com


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *