• PENNY lansează o colecție specială de pahare de cristal, VIVESS, care aduc o notă de rafinament fiecărei ocazii speciale.
  • Clienții se pot implica prin intermediul campaniei de loializare „Oferă o experiență completă gustului” – fiecare set de pahare VIVESS cumpărat poate ajuta 70 de elevi din Dolj, Ialomița, Bacău și Buzău să meargă la liceu.
  • 1 produs VIVESS cumpărat = 1 șansă la educație. Proiectul dezvoltat de World Vision România în parteneriat cu PENNY vizează programul „Vreau în clasa a 9-a”, prin care elevii sunt ajutați să acceseze diverse programe educaționale, stimulându-le astfel interesul pentru continuarea studiilor.

În magazinele PENNY a început o nouă campanie de loializare care are în focus colecția VIVESS. Cele 7 pahare din colecție sunt de cristal și sunt gândite să aducă o notă de rafinament fiecărei ocazii speciale. Pentru a te bucura de calitatea unei băuturi este nevoie ca aceasta să fie servită în paharul corect. Designul fiecărui pahar din colecție, precum și grosimea sticlei, dar și materialul din care sunt confecționate, au fost aspecte luate în considerare pentru a oferi o experiență completă gustului.

Poți descoperi întreaga colecție de pahare VIVESS în magazinele PENNY din țară sau pe site.

Până pe 14 mai 2024, în magazinele PENNY se desfășoară campania de loializare cu acumularea de puncte bonus, în cadrul căreia clienții pot achiziționa paharele la prețuri preferențiale, cu o reducere de 50%. Folosind cardul PENNY, fiecare punct obținut se dublează, iar la 5 puncte adunate pe talonul colector se acordă reducerea pentru un set de pahare.

Prin această campanie, PENNY, alături de World Vision România, dezvoltă programul „Vreau în clasa a 9-a”, prin intermediul căruia 70 de elevi din 4 județe – Dolj, Ialomița, Bacău și Buzău – vor fi ajutați să acceseze diverse activități educaționale, stimulându-le astfel interesul pentru continuarea studiilor. Clienții pot sprijini campania și pot dărui o șansă în plus la educație, cu fiecare produs cumpărat din colecția VIVESS.

„Cu fiecare nouă campanie de loializare desfășurată în magazinele noastre ne dorim să sprijinim, împreună cu clienții, cauze și persoane din comunități defavorizate. Vă invităm să vă alăturați programului „Vreau în clasa a 9-a”, dezvoltat de World Vision România și odată cu fiecare produs VIVESS cumpărat, să ajutăm tinerii să își continue studiile și să meargă la liceu.”, a afirmat Monica Coman, Marketing Team Leader – Advertising, din cadrul PENNY | REWE România.

„Copiii și adolescenții din mediul rural au nevoie de sprijin pentru a-și continua educația. Au nevoie să fie ascultați, văzuți, susținuți. Ne bucurăm să avem parteneri care se alătură acestei misiuni, mai ales cu idei creative, menite să atragă atenția asupra cauzei educației. Împreună putem schimba viitorul acestor copii!”, a declarat Mihaela Nabăr, director executiv World Vision România.

Detalii despre campania de loializare PENNY pot fi consultate aici. 


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *