Platforma Kit de Marketing Digital, promisiunea unui angajament continuu pentru democratizarea marketingului în România

Kit de Marketing Digital este o platformă unică în România în acest moment, care reunește în același loc template-uri de marketing și conținut media. Aceasta oferă acces facil tuturor antreprenorilor la materiale gata-făcute de către specialiști în marketing și designeri grafici profesioniști.

Manifest pentru marketing accesibil pentru antreprenorii la început de drum din România

”Antreprenor fericit în România? De ce să rămână un mit? În toamna trecută, împreună cu Nicoleta Pantea, prietena și partenera mea în acest proiect, am lansat Kit de Marketing Digital pentru a oferi antreprenorilor români acces facil și foarte economic la materiale de marketing gata făcute.

Kiturile de Marketing și cele de Media reprezintă un mix de instrumente de marketing, sub forma unor template-uri, super simplu și ușor de folosit.

Am început să lucrăm la acest proiect încă din 2020 și a fost gândit ca o “baghetă magică” de marketing, care să ajute proprietarii de business-uri mici și pe cei la început de drum să economisească timp și bani pe materiale de marketing,  de care au atât de multă nevoie”, declară Toni Mandin,  CEO și co-fondator al platformei Kit de Marketing Digital.

Kiturile de media și cele de marketing digital sunt dedicate antreprenorilor, proprietarilor de afaceri mici, freelancerilor și creatorilor de conținut, care doresc să atragă mai mulți clienți și urmăritori în social media, fără efort și timp pierdut.

”Ne-am pus laolaltă anii de experiență, concluziile din zeci de campanii de publicitate derulate în online, interesul pentru trenduri și tactici inteligente în generare de vânzări pentru a crea kituri de marketing și kituri de conținut pentru social media. Sunt kituri valoroase, extrem de accesibile pentru oricine, indiferent de resursele de bani, timp și cunoștințe de marketing disponibile”, completează Toni Mandin.

5 motive pentru a alege un kit de marketing sau unul de media

În acest moment, pe www.kitdemarketingdigital.ro sunt disponibile 17 kituri de marketing și media, acoperind industrii variate, cum ar fi: Antreprenoriat, Stomatologie, Real Estate, Sport, Nutriție, Horeca, Beauty, Fashion, eCommerce, Auto, Electronice și Servicii de curățenie, însă până la finalul anului 2024 vor fi disponibile kituri care să acopere mai toate industriile active în România.

Fiecare dintre cele 17 kituri include sute de șabloane grafice și de conținut pentru promovare ca la carte, fără a fi nevoie de o armată de oameni și fără a aduce bani de acasă pentru afacere. În fiecare kit, specialiștii Kit de Marketing Digital au reunit cunoștințele departamentelor de marketing, vânzări, content, PPC și design grafic.

Prin alegerea kitului de marketing care se potrivește industriei, antreprenorii deblochează următoarele 5 beneficii în activitatea lor:

#1 Au un expert  în digital marketing, disponibil 24/7, direct în cont.

Antreprenorii beneficiază de resurse de marketing create de profesioniști, pe care le pot adapta cu ușurință în funcție de nevoile lor.

#2 Au propriul departament virtual de design grafic.

Primesc materiale grafice realizate de specialiști, pe care le pot personaliza fără a mai căuta freelanceri, fără a plăti agenții, fără briefing și feedback interminabil.

#3 Marketing prietenos cu cele mai încărcate agende.

Conținutul pentru social media, e-mail marketing și vânzare e gata de selectat și de personalizat în câteva minute cu detaliile produselor ori serviciilor oferite.

#4 Abonamentul unic, accesibil oricând.

Antreprenorii pot obține conținut de marketing la un cost redus, plătit o dată, accesibil pe viață, oferindu-li-se acces la resurse de marketing de top.

#5 Marketing pe înțelesul tuturor.

Echipa Kit de Marketing Digital și-a pus toți anii de expertiză, formările, cursurile și pasiunea pentru marketing și design în template-uri de marketing ușor și rapid de adaptat și folosit pentru promovarea afacerilor.

În comunitatea creată prin abonarea la newsletter sunt împărtășite gratuit recomandări și noutăți de marketing, despre tendințe și strategii inteligente pentru a genera vânzări.

”E-mailurile săptămânale gratuite,  transmise în comunitate, reprezintă promisiunea noastră că marketingul poate fi accesibil pentru toți antreprenorii talentați din țara asta, care merită să-și facă vocea auzită, iar produsele și serviciile cât mai vizibile.

Avem încredere că dacă în mâinile antreprenorilor sclipitori, muncitori și curajoși, punem o portavoce care să le facă activitatea cunoscută, contribuim la schimbarea în bine, pe care cu toții ne-o dorim în România.”, concluzionează Toni Mandin, CEO și co-fondator al platformei Kit de Marketing Digital.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *