2023 a fost un an plin de amintiri minunate: călătorii în necunoscut, aventuri spontane și întâlniri cu cei dragi. Dacă vrei să te asiguri că acele momente extraordinare vor fi într-adevăr mereu cu tine, ai nevoie de o modalitate fiabilă de a le accesa. Unitățile flash sunt răspunsul. Aceste îți oferă acces la cele mai importante amintiri oricând și oriunde dorești.

Oricine poate fi fotograf în ziua de astăzi, datorită telefoanelor inteligente pe care le avem întotdeauna cu noi. Dar acum nu mai trebuie să-ți faci griji că rămâi fără spațiu de stocare. Poți păstra toate momentele prețioase cu ajutorul unui card de memorie. Dacă salvezi fotografiile de la evenimente, întâlniri și reuniuni cu familia pe un card de memorie, te asiguri că acestea vor fi în siguranța în cazul unei defecțiuni a dispozitivului. De asemenea, se va simplifica procesul de restaurare a datelor pe un alt dispozitiv. Cea mai bună alegere este cardul de memorie Samsung PRO Ultimate. Oferă 128, 256 și chiar 512 GB de stocare, oferindu-ți posibilitatea de a stoca toate amintirile prețioase, în timp ce viteza de citire secvențială de până la 130 MB/s și viteza de scriere secvențială de până la 200 MB/s îți permit să le accesezi într-o clipită.

Amintește-ți să creezi întotdeauna o copie de rezervă a datelor tale. SSD-urile externe sunt alegerea perfectă în acest sens, datorită vitezelor extrem de mari în ceea ce privește transferul datelor. Samsung T9 este exemplul perfect, deoarece permite transferul fișierelor la viteze de până la 2.000 MB/s și poate stoca până la 4 TB de date. Crearea unei copii de rezervă a datelor tale prețioase pe o unitate externă garantează și siguranța acestora. Păstrarea fișierelor pe o unitate fizică minimizează riscurile, cum ar fi scurgerile de date sau acordarea accesului unei persoane nepotrivite. Datorită lipsei de piese mobile, SSD-urile sunt mai puțin susceptibile să sufere deteriorări mecanice. În plus, designul unic al modelului T9 îl protejează împotriva impactului și al căderilor de la până la 3 metri. Datorită dimensiunii sale compacte, acest SSD extern va fi cel mai bun partener al tău în timpul călătoriilor din anul următor, indiferent de destinație, păstrând la îndemână cele mai prețioase amintiri și cele mai importante fișiere.

Păstrează toate fotografiile preferate pe o unitate externă pentru a te asigura că acestea vor exista pentru totdeauna, chiar dacă în viitor îți vei schimba dispozitivul, acesta se va strica sau dacă vor apărea erori privind serviciile cloud. Amintirile tale sunt neprețuite. De aceea este atât de important să le păstrezi în mod corespunzător.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *