București, 4 October 2023 – ELKO Romania, parte a ELKO Group, anunță premiul pentru design Red Dot Winner 2023 obtinut de ultimul model AXIS W110 Body Worn Camera, un tip de cameră purtabilă mai ușoară și mai prietenoasă. Modelul a fost special conceput pentru a proteja personalul și a reduce agresiunile în organizații din sectoare precum: comerțul cu amănuntul, asistența medicală și transporturile. Cu ultimele completări, Axis răspunde cerințelor de ultimă oră de camere purtabile gândite pentru cazuri de utilizare în afara forțelor de ordine. Camerele purtabile sunt eficiente în descurajarea comportamentelor rele și influențează pozitiv acțiunile publicului și ale purtătorilor de camere deopotrivă.

“Până acum, camerele purtabile au fost destinate aproape exclusiv organizațiilor de aplicare a legii și de securitate”, spune Olof Leidecker, manager de produs la Axis Communications, completând: “Cu AXIS W110 Body Worn Camera aducem beneficiile camerelor purtabile și pentru “restul dintre noi”, cu o cameră compactă, ușoară și ușor de utilizat, care se potrivește perfect într-o multitudine de domenii.”

Juriul Red Dot a fost impresionat de faptul că, în ciuda dimensiunilor compacte și a greutății reduse, camera W110 poate înregistra video și audio pentru o zi completă de lucru de 8 ore. Carcasa este proiectată pentru curățare ușoară, ceea ce o face potrivită pentru utilizare chiar și în domeniul medical.

Camera AXIS W110 Body Worn

AXIS W110 descurajează, protejează și documentează. Purtătorii și publicul simt că nu sunt singuri, ceea ce contribuie la un sentiment de bunăstare și la un loc de muncă mai liniștit. AXIS W110 Body Worn Camera oferă, de asemenea, o calitate excelentă a imaginii și a sunetului, cu imagini extrem de clare și un sunet clar pentru utilizare în domeniul criminalistic.

  • Formă compactă (85 g, 75*55*19 mm)
  • Greutate redusă cu formă adaptată pentru montaj flexibil
  • Standarde deschise pentru o integrare ușoară cu propriile sisteme
  • Ușor de găsit și de recuperat imagini
  • Criptare de la un capăt la altul
20s male patient in hospital bed listening to doctor and nurse in hospital

Bazată pe standarde deschise, camera purtată pe corp AXIS W110 oferă o integrare ușoară cu AXIS Camera Station, precum și cu alte sisteme VMS terțe, la alegerea dvs. Puteți stoca oricât de multe înregistrări doriți fără a compromite calitatea imaginii și este facil de găsit și de recuperat înregistrările. Sistemul dispune, de asemenea, de criptare end-to-end. De asemenea, este de la sine înțeles că nu compromite conformitatea HIPAA.

Kitul AXIS W400 Body Worn Activation activează automat camerele de supraveghere corporală

Alături de camerele premiat, ELKO Romania anunță kitul AXIS W400 Body Worn Activation, care extinde și mai mult portofoliul de produse purtabile. Kitul AXIS W400 Body Worn Activation activează automat înregistrarea de către toate camerele purtate pe corp din același sistem atunci când este activată o bară luminoasă sau o sirenă, sau când este apăsat un buton de panică.

În situații stresante, există întotdeauna riscul ca purtătorii de camere purtate pe corp să uite să activeze înregistrarea. AXIS W400 elimină acest risc, asigurând că imaginile sunt întotdeauna înregistrate de una sau mai multe camere în timpul unei situații care escaladează, menținând astfel departamentele de poliție în conformitate cu reglementările în vigoare și evitând riscurile. Atunci când AXIS W400 este integrat într-o mașină de poliție, sistemul poate fi declanșat automat prin activarea barei de lumini sau sirenei. De asemenea, sistemul poate fi conectat la un buton de panică, de exemplu într-un mediu de retail, pentru a activa automat înregistrările.

Caracteristicile principale sunt:

  • Activare automată a înregistrărilor
  • Declanșare prin I/O
  • Utilizarea balize Bluetooth® Beacons

AXIS W110 și Kitul AXIS W400 vor fi disponibile prin canalele de distribuție ELKO Romania din trimestrul 4 al acestui an.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *