București, 17 iulie 2023

Hamid Nikola Katrib, cunoscutul artist și designer de interior, anunță deschiderea magazinului exclusiv de design interior, Object Chic. Acesta este un loc de întâlnire al pasionaților de frumos, care caută obiecte autentice și piese de mobilier remarcabile pentru a adăuga un aer de rafinament în locuințele și spațiile moderne.

Object Chic este un univers fascinant al designului interior, oferind o gamă impresionantă de obiecte și piese de mobilier din categoria antichități și mid century. Magazinul aduce împreună frumusețea și eleganța secolului XIX și a epocii Art Deco, oferind clienților o călătorie în timp prin intermediul designului și al artei.

Gama diversificată cuprinde obiecte și piese de mobilier antichități, datând din secolul XIX, până la piese de mobilier mid century și art-deco, care au marcat esticica secolului XX și au reintrat în atenția publicului în ultima perioadă. Fiecare obiect sau piesă are o poveste proprie și poartă amprenta meșteșugurilor și stilurilor unice ale epocii sale. Selecția curatoriată de Hamid Nikola Katrib cuprinde obiecte de mobilier – de la scaune, mese, comode distinse – și obiecte de decor precum oglinzi rafinate, obiecte din porțelan și cristal – toate acestea contribuind la crearea unui design interior memorabil și personalizat. Produsele provin din toate colțurile Europei, cu o atenție deosebită acordată Italiei. Majoritatea obiectelor și pieselor au fost achiziționate de la cele mai prestigioase târguri de antichități și mid century din Italia, recunoscute pentru bogăția lor culturală și patrimoniul artistic remarcabil. Astfel, clienții au acces la piese autentice, care îmbină frumusețea istoriei cu rafinamentul designului contemporan.

„Piața actuală de preloved luxury objects din România este abia la început de drum, drept urmare consider că putem face parte din categoria deschizătorilor de drumuri în această nișă. Puținele magazine care există în capitală în acest moment sunt axate pe alta estetică – cea a designului de obiecte, ceea ce ne oferă contextul potrivit pentru a veni cu noutatea alegerii unor alternative de mobilier și obiecte de decor, acoperind astfel o plajă mai mare de gusturi și preferințe. Nu comercializăm branduri actuale, ci exclusiv obiecte vintage, antique și mid century, alese cu grijă de la târgurile de profil susținute într-una dintre cele mai renumite țări recunoscute pentru calitatea și tradiția meșteșugului: Italia.” a declarat Hamid Nikola Katrib, unul din ownerii Object Chic.

Cu ocazia deschiderii magazinului pe 12 iulie, magazinul Object Chic găzduiește, pentru prima dată în România o colecție de bijuterii semnată de celebrul designer grec Harry Mestro. Aceste bijuterii excepționale completează perfect eleganța și rafinamentul oferit de obiectele și piesele de mobilier, completând natural selecția de obiecte rare și prețioase.

Investiția totală pentru dezvoltarea Object Chic depășește 100.000 de euro, incluzând amenajarea spațiului și achiziționarea stocului de produse expuse. Această investiție semnificativă demonstrează angajamentul de a oferi clienților o experiență de cumpărare excepțională și de a aduce un plus de valoare în industria designului interior din România.

Site: https://hamid-nicola-katrib.ro/


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *