Samsung, lider în industria tehnologică și numărul 1 pe piața globală de televizoare, își extinde portofoliul cu o nouă dimensiune de ecran QLED

București, România – 12 iulie 2023 – Samsung Electronics, lider al pieței globale de televizoare de 17 ani consecutivi, a anunțat extinderea gamei sale de televizoare premium prin lansarea în Europa a noului televizor QLED Q80C de 98 de inci (249 cm), oferind astfel mai multe opțiuni de imagine și design pentru consumatori.

,,În ultimii ani, am observat o dorință tot mai mare a consumatorilor pentru ecrane mai mari. La Samsung, suntem dedicați furnizării de produse superioare care îmbunătățesc viața consumatorilor noștri și răspund nevoilor lor curente. Noua variantă adaugată la gama noastră QLED este deosebit de interesantă, oferind o experiență de divertisment mai captivantă – vizionarea filmelor ca într-o sală de cinema, a evenimentelor sportive ca pe stadion și o experiență de joc imersivă, care te transpune în mijlocul întregii acțiuni. Cu ajutorul tehnologiei revoluționare, completată de parteneriate de conținut uimitoare, extindem gradul de divertisment”, a declarat Jose Barreiro-Lopez, vicepreședinte al Europe Visual Display Office, Samsung Europa.

Divertisment la superlativ

QLED Q80C are un procesor Neural Quantum 4K ce utilizează tehnologia AI Upscaling pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, profunzimea și claritatea conținutului redat pe un ecran de dimensiuni mari. În combinație cu tehnologia Quantum HDR+, noul televizor garantează un negru mai profund și o luminozitate corespunzatoare pentru a putea observa până și cele mai mici detalii.

Tehnologia Quantum Dot, cu 100% volum de culoare, validat PANTONE, oferă scene și lumi pline de culori vibrante. Modul EyeComfort, o setare inteligentă a imaginii, concepută pentru a regla automat luminozitatea și tonul ecranului pe baza unui senzor de lumină încorporat și a informațiilor pe care le are referitoare la cantitatea de lumină naturală din încăpere, contribuie la reducerea oboselii vederii. Astfel, dacă telespectatorii se uită la televizor seara, modul EyeComfort va activa reductorul nivelului de lumină albastră pentru ca imaginile să fie mai calde și mai confortabile pentru ochi.

Designul SuperSlim al televizorului 98 Q80C se potrivește perfect în orice casă sau încăpere spațioasă. Designul este completat de o experiență imersivă, similară unei experiențe cinematografice 3D, cu sunet la calitate premium datorită sistemului Dolby Atmos. Tehnologia Samsung OTS (Object Tracking Sound) Lite, alături de Q-Symphony și soundbar-urile Samsung, permit utilizatorilor să simtă ritmul acțiunii, într-o armonie perfectă.

Toate televizoarele Samsung 2023 sunt dotate cu Samsung Smart Hub, o platformă intuitivă care centralizează toate opțiunile de divertisment, într-un singur loc.

Noul QLED de 98″ (249 cm), dispoinibil în România

Consumul de divertisment este într-o contiuă schimbare și evoluție, iar predilecția pentru televiziunea conectată este în creștere. Oamenii și-au schimbat criteriile de alegere pentru un televizor. Azi nu mai este la fel de relevantă cum era în urmă cu mai mulți ani, de exemplu, distanța dintre canapea și ecran și riscul de a fi atât de aproape de televizor, încât toate imperfecțiunile imaginilor să creeze o experiență de vizionare mai puțin plăcută. Acum televizoarele cu rezoluție 4K și cu algoritmi automați de îmbunătățire a imaginii au devenit tot mai accesibile. Consumatorii își doresc în prezent experiențe imersive, ecrane mai mari, sunet mai bun și opțiuni cât mai variate de conținut din care să aleagă. Într-un astfel de context, Samsung aduce și pe piața din România noul QLED supradimensionat.

„Cu noul televizor QLED supersize vrem să transformăm momentele în care ne uităm la filmul sau serialul preferat, și nu numai, în experiențe de vizionare la superlativ. Cum? Televizorul Samsung 98Q80 beneficiază de toate specificațiile de top ale gamei QLED 2023: Direct Full Array, pentru un negru profund și un alb pur; Procesor Neural Quantum 4K care îmbunătățește automat scenele vizionate, indiferent de forma lor originală; Real Depth Enhancer pentru o profunzime percepută similar privirii umane; Quantum HDR+ pentru o experiență ca într-o sală de cinema; culori cât mai apropiate de realitate, validate de Institutul Pantone; Dolby Atmos cu sunet virtual ce urmărește dinamic mișcările de pe ecran. Iar un aspect important de menționat este și faptul că, pentru un plus de confort, consumatorii pot sta liniștiți în ceea ce privește protecția datelor lor personale întrucât 98Q80C are preinstalat Samsung Knox, un soft de securitate acreditat internațional.”, a explicat Victor Armășelu, vicepreşedinte Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Modelul Q80C este deja disponibil în România pentru precomandă aici. La achiziționarea noului QLED Q80C de 98 de inci (249 cm) în perioada 10 iulie – 26 iulie, consumatorii beneficiază de livrare și instalare gratuită, de posibilitatea de plată în 24 de rate fără dobândă prin TBI Bank și de perioadă de retur extinsă la 60 de zile. În plus, aceștia vor primi gratuit un soundbar Q930 și un suport de TV de perete wallmount.

Noul QLEd va fi lansat oficial pe 27 iulie 2023.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai recente știri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *