Brandul global de tehnologie OnePlus a lansat OnePlus Nord 3 5G, un telefon de gamă medie, dotat cu tehnologie de vârf, care oferă utilizatorilor săi aproape tot ce le-ar putea cere.

„Produsele OnePlus Nord îmbină funcții de vârf cu prețuri atractive, așa că sunt încântat că oamenii vor putea experimenta OnePlus Nord 3 5G foarte curând”, a declarat Kinder Liu, președinte și COO OnePlus. „Aducând performanță de top, design plăcut, software rapid și fluid și preț atractiv, OnePlus Nord 3 5G reflectă cu adevărat angajamentul nostru de a oferi utilizatorilor noștri cea mai bună experiență posibilă.”

Design

OnePlus Nord 3 5G are rating IP54, ecran AMOLED Super Fluid de 6,74 inci, 120 Hz, cu 450 de pixeli pe inch și luminozitate de până la 1450 nit, ceea ce înseamnă că orice imagine va arăta uimitor, oriunde te-ai afla. Ecranul este înconjurat de unele dintre cele mai mici rame existentă pe un smartphone, măsurând doar 1,46 mm pe fiecare parte a ecranului și 2,31 mm dedesubt, și fără banda de plastic negru văzută adesea pe smartphone-urile de gamă medie. Acest lucru oferă OnePlus Nord 3 5G o senzație perfectă și un raport ecran-corp de 93,5%.

Marginile laterale ale telefonului, care măsoară doar 8,15 mm, conțin legendarul OnePlus Alert Slider, precum și difuzoare stereo duble care dispun de drivere Dirac și sunt echipate cu certificate Hi-Res Audio și Dolby Atmos, oferind un sunet puternic care să completeze imaginile redate.

Pe partea din spate a telefonului se află camera foto de top, încapsulată într-un design atemporal care arată spectaculos în oricare dintre cele două culori disponibile, Misty Green și Tempest Grey.

Hardware de flagship

OnePlus Nord 3 5G vine echipat cu chipset-ul octa-core MediaTek Dimensity 9000 de 4 nanometri, ales pentru combinația sa de viteză superioară și gestionarea optimizată a duratei de viață a bateriei. În comparație cu modelul anterior OnePlus Nord 2T 5G, Dimensity 9000 oferă noului Nord o performanță mai bună a procesorului cu 42,9% și o creștere masivă a performanței GPU-ului cu 58,6%, făcându-l un titan al jocurilor, rulând jocuri intensive din punct de vedere grafic. OnePlus Nord 3 5G dispune de memorie până la 16 GB de RAM LPDDR5X, ceea ce, combinat cu software-ul RAM-Vita de la OnePlus, înseamnă că telefonul poate menține până la 44 de aplicații active în același timp.

OnePlus Nord 3 5G are o autonomie îndelungată datorită tehnologiei Battery Health Engine și sistemului de încărcare SUPERVOOC. Ca urmare a feedback-ului primit din comunitate, OnePlus a echipat OnePlus Nord 3 5G cu o baterie de 5000 mAh – cu peste 10% mai mare decât cea găsită în OnePlus Nord 2T 5G. Battery Health Engine oferă o durata de viață de așteptată de până la 1600 de cicluri de încărcare, echivalentul încărcării complete – și al descărcării complete – a bateriei telefonului în fiecare zi pentru mai mult de patru ani. OnePlus Nord 3 5G dispune și de încărcare SUPERVOOC de 80 W, astfel că bateria se încarcă de de la 1 la 100% într-o jumătate de oră.

Telefonul vine si cu un sistem de răcire de vârf, care măsoară 4129,88 mm2, cu tehnologie de grafit de înaltă performanță și o cameră de vapori mare.

Imagini perfecte în orice situație

OnePlus Nord 3 5G aduce pentru consumator soluția hardware și software de fotografiere disponibilă pe modelul de vârf OnePlus 11 5G.

Senzorul principal al camerei de pe OnePlus Nord 3 5G este Sony IMX890 de 50 de megapixeli, al lui OnePlus 11 5G, completat cu stabilizare optică a imaginii. Iar pentru situațiile în care nivelul de lumină scade, OnePlus Nord 3 5G dispune de TurboRAW Night, un algoritm dezvoltat de OnePlus, care face fotografii uimitoare pe timp de noapte prin realizarea mai multor fotografii simultan și folosind AI pentru a reduce zgomotul și a crește luminozitatea.

Chipsetul Dimensity 9000 împreună cu software-ul OnePlus OxygenOS asigură o latență redusă în previzualizarea fotografiilor și permite OnePlus Nord 3 5G să ofere posibilitatea înregistrărilor video 4K la 60 de cadre pe secundă, o premieră pentru gama OnePlus Nord.

Experiență fluidă de utilizare

OnePlus Nord 3 5G  aduce o experiență fluidă de utilizare. Telefonul rulează sistemul de operare OxygenOS 13.1, care oferă o reducere cu 40% a consumului de energie al aplicațiilor și o instalare a acestora cu 15% mai rapidă decât OxygenOS 12. OnePlus și-a ascultat și comunitatea și se va asigura că Nord 3 5G va primi trei actualizări majore de software Android și patru ani de actualizări de securitate care, atunci când sunt combinate cu ratingul TÜV SÜD de 48 de luni Fluență A, înseamnă că OnePlus Nord 3 5G va fi la fel de bine de utilizat în patru ani ca și astăzi.

Preț și disponibilitate

In Romania, OnePlus Nord 3 5G va fi disponibil în două culori Misty Green și Tempest Gray de la jumatatea lunii Iulie în varianta 16GB RAM + 256GB.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *