Imaginează-ți următorul scenariu: îți vizitezi familia, savurând ceai și mâncând prăjitură făcută în casă. În timpul discuției, bunica ta își amintește de o perioadă când era tânără, iar povestea ei este condimentată cu fotografii din albume de familie. Chiar dacă este doar o conversație, amintirile păstrate în fotografii trimit pe toată lumea înapoi în trecut.
În prezent, albumele foto nu mai sunt atât de populare. În mare parte, datorită tehnologiei: este mult mai ușor să faci fotografii, mulțumită mai ales smartphone-urilor pe care le avem mereu la îndemână. În același timp, au rol și de albume foto portabile, deoarece ne păstrăm amintirile în spațiul lor de stocare și le arătăm ulterior prietenilor și membrilor familiei în timpul reuniunilor.

Atunci când dispozitivul nu mai funcționează optim

Suntem obișnuiți cu cea mai fluidă funcționare a dispozitivelor noastre în fiecare zi și nu ne gândim la situațiile în care s-ar putea să ne pierdem suvenirurile. Din păcate, din cauza distrugerii echipamentelor, a erorilor de transfer a datelor sau a altor accidente nefericite, precum furtul, riscăm să pierdem fotografiile iremediabil, iar la evenimentele surprinse în acestea nu ne vom mai putea întoarce decât prin propriile noastre amintiri. De asemenea, este posibil ca numărul de fotografii și clipuri video stocate pe dispozitiv să nu ne permită să facem altele noi. Acest lucru este foarte deranjant mai ales atunci când dorim să surprindem o situație unică, iar memoria smartphone-ului este plină chiar în acel moment.
De aceea, este indicat să facem o copie de rezervă a fișierelor. O unitate SSD portabilă de mare capacitate ar fi cea mai bună alegere. Atunci când alegem o memorie externă, ar trebui să căutăm un producător de echipamente de încredere, care, pe lângă accesul la o capacitate mare, ne va garanta și securitatea datelor, datorită protecției prin parolă și a rezistenței la accidente, precum o cădere sau daune provocate de apă. Niște candidați excelenți pentru acest rol sunt produsele din gama Samsung Memory. Calitatea unităților de stocare externe T7, T7 Touch și T7 Shield este controlată de producător însuși, întrucât folosește propriile cipuri, precum și componente NAND, care permit salvarea datelor chiar și fără alimentare, și DRAM, ce permite transferul datelor la o viteză foarte mare.

SSD

Interesant este că peste 71% dintre persoanele care fac fotografii afirmă că le fac copii de rezervă, un semn foarte bun, deoarece înseamnă că utilizatorii devin din ce în ce mai conștienți de valoarea datelor lor. Peste 33% dintre persoane aleg cloud ca locație de stocare, în timp ce până la 37% aleg să folosească dispozitive externe, cum ar fi memoriile flash sau stick-urile USB*.
Unitățile de stocare Samsung din gama de modele T7 sunt compatibile cu software-ul Android. De asemenea, una dintre caracteristicile lor importante este rata de transfer a datelor, pentru a putea transfera fotografiile către un dispozitiv extern în doar câteva secunde. În plus, SSD-urile Samsung au o capacitate foarte mare: T7 și T7 Touch sunt disponibile în variante de 500 GB, 1 TB și 2 TB, iar modelul T7 Shield oferă dimensiuni de 1 TB, 2 TB și 4 TB, astfel încât să putem personaliza spațiul de stocare conform nevoilor noastre. Controlerele instalate pe unitatea de stocare sunt, de asemenea, o garanție a funcționării stabile. Tehnologia modernă folosită la fabricarea lor asigură o funcționare fără probleme pentru o perioadă îndelungată, numai bună pentru colecționarii de amintiri! În plus, unitățile T7 Shield sunt rezistente la căderi de la înălțime, precum și la umiditate sau praf, așa că nu trebuie să ne facem griji cu privire la pierderea datelor dacă unitatea este expusă unor condiții extreme. Spre deosebire de soluțiile cloud, atunci când folosim SSD-uri, controlăm noi înșine securitatea dispozitivului. Problemele privind platforma cloud și pierderea datelor stocate pe aceasta sunt adesea ireversibile și, chiar dacă este o soluție convenabilă, cele mai importante amintiri sunt păstrate cel mai bine în buzunar sau în sertar.

O amintire pentru mulți ani

Fotografiile sunt suveniruri unice și irepetabile. Indiferent dacă surprinzi frumusețea unui moment doar pentru tine sau o împărtășești cu familia ori dacă te delectezi cu amintiri din trecut, amintește-ți să-ți organizezi amintirile. Hard disk-urile externe de la Samsung Memory, cum ar fi T7, T7 Touch sau T7 Shield, reprezintă o garanție a siguranței fișierelor, din multe etape importante ale vieților noastre. Stochează până la 4 TB de memorie, dar asigură și confortul prin dimensiuni și greutate redusă.
Surprinde-ți amintirile, din călătorii, evenimente importante din viață sau momente speciale care au loc în fiecare zi. Doar asigură-te că le păstrezi în cel mai sigur mod posibil.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *