București, România – 13 iunie 2023 – realme, brandul de smartphone-uri în plină dezvoltare, a confirmat astăzi lansarea seriei realme 11 Pro pentru data de 21 iunie în Europa. Seria conține modelele realme 11 Pro+ 5G și realme 11 Pro 5G, iar intre timp a fost anunțat și parteneriatul cu Lonely Planet.

Colaborarea dintre realme și Lonely Planet are ca scop imbunătățirea experienței foto pe un dispozitiv mobil, inspirând utilizatorii să se exprime liber, indiferent de limitarea dispozitivelor. Parteneriatul aduce în premieră trei filtre personalizate pentru a face fotografia de stradă mai distractivă și mai creativă.

Reamintim că modelul realme 11 Pro+ 5G este unic în segmentul său de pret, având o camera de 200MP cu OIS și SuperZoom 4x In-Sensor. Acesta folosește un senzor foto Samsung ISOCELL HP3 actualizat, cu o dimensiune de 1/1.4 inch, pixeli cu o dimensiuni de 2,24μm și o deschidere f/1.69. Este un salt uriaș în fața competiției care în același segment de preț folosește senzori IMX766.

De asemenea, folosind tehnologia In-Sensor Zoom, noul realme 11 Pro+ 5G poate realiza fotografii de la distanță fără pierderi de calitate, până la 4x zoom. Ca urmare, este primul telefon din industrie care folosește această tehnologie și permite un zoom 4x fără pierderi de calitate, iar rezoluția imaginii în acest segment focal este cu 242% mai mare decât cea a produselor similare.

În afară de camera foto remarcabilă, realme 11 Pro+ 5G integrează cel mai bun ecran curbat din segment, având o rată de refresh de 120Hz. Prin folosirea tehnologiei COP Ultra, un proces avansat de asamblare, raportul corp-ecran este de 93.65% și cu margini subțiri de doar 2.33mm în jurul ecranului. Mai mult, după 26 de selecții, realme a optat pentru o curbură a ecranului de 61 grade pentru a oferi o experiență excelentă și o aderență optimă.

Ecranul lui realme 11 Pro+ 5G dispune de un touch sampling de 1260Hz și algoritm X-Touch 2.0, reducând foarte mult atingerile greșite la utilizarea zilnică. Mai mult, sticla folosită este dublu întărită pentru o rezistență mai bună în cazul șocurilor, atât pentru partea din față cât și pentru partea din spate. Fiind cel mai bun din acest segment de preț, datele tehnice sunt impresionante: 1 miliard de culori, 120Hz, 950nits luminozitate, 100% gamă de culori P3, HDR10+ și un contrat de 5.000.000:1.

Seria realme 11 a făcut pași înainte și în ceea ce privește designul. Sunrise Beige, Oasis Green și Astral Black – în total trei variante de culoare – au fost dezvoltate de realme Design Studio în colaborare cu Matteo Menotto – fost designer de imprimeuri și textile de la GUCCI, pentru a aduce designul și manopera de înaltă calitate a marilor branduri de lux într-un telefon pentru tinerii din întreaga lume.

Sunrise Beige își ia indicațiile estetice din orașul modei – Milano. Designerul surprinde cel mai rafinat și efemer moment al unei zile, când lumina soarelui cade pe clădirile clasice într-o nuanță palidă de aur, iar linia galbenă din mijloc simbolizează drumul care se întinde în depărtare. Designul cusăturilor tridimensionale asemănătoare cusăturilor realizate manual atrage atenția asupra texturii, iar pielea vegană lychee combinată cu textura țesută tridimensional oferă o nuanță uimitoare și la modă. 

Mai mult decât atât, realme a confirmat și lansarea căștilor TWS realme Buds Air 5 Pro, singurele căști cu drivere duble coaxiale din segment și cu anulare active a zgomotului de 50dB. Noile căști realme Buds Air 5 Pro dispun de drivere de 11mm si un tweeter micro de 6mm, producând sunete pe toate frecvențele. 

Cu tehnologia îmbunătățită de anulare a zgomotului de fond, realme Buds Air 5 Pro poate anula până la 50dB, fiind astfel cele mai puternice căști TWS cu noise-cancelling din industrie, cu o eficiență de până la 99.6%.

Seria realme 11 Pro va fi disponibilă în România din data de 21 iunie.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *