Irina Rimes_HUAWEI P60 PRO

Irina Rimes, cântăreața și compozitoarea de peste Prut care a depășit deja multe granițe prin sensibilitatea ei aparte, surprinde din nou publicul cântând în premieră ,,Gelos”, o piesă nelansată încă, într-un mod autentic și neașteptat, de această dată departe de casă, printr-un concert surpriză în inima orașului München.

Chiar dacă acum este una dintre cele mai cunoscute voci din România și umple săli de concerte de pretutindeni, Irina Rimes încă prețuiește momentele de la începutul carierei sale artistice, când bucuria de a cânta era aceeași, chiar și pe stradă.

_cuva
_cuva

,, Spun mereu că acasă poate însemna foarte multe lucruri: de la pasiunea pentru ceea ce faci, pe care o poți lua cu tine indiferent unde mergi, până la locul în care te regăsești. În plus, astăzi suntem norocoși să avem și tehnologia de partea noastră, iar eu o folosesc pe toate ariile vieții mele; este mai ușor să ai cu tine mereu muzica preferată, amintirile cu cei dragi în albumul de poze și chiar vocea lor doar la un apel distanță. Alături de muzică și tehnologie am descoperit că <<acasă>> foate fi și în München, pe stradă, atâta vreme cât pot cânta și cât îmi pot împărtăși muzica cu cei dragi de acasă, în timp real.” – a declarat Irina Rimes.

Întregul moment muzical a fost filmat și fotografiat cu noul telefon HUAWEI P60 Pro, cea mai recentă generație introdusă în legendara linie de produse din seria P, un model emblematic în materie de fotografie lansat în premieră la München chiar pe data de 9 mai. Evenimentul marchează astfel și debutul oficial al Irinei Rimes ca ambasador al seriei P60.

Irina Rimes_HUAWEI P60 PRO Munchen_2

,,Tehnologia și muzica au multe lucruri în comun, iar noi ne bucurăm să celebrăm și să susținem performanța în ambele domenii, dar mai ales în punctul lor de întâlnire, inovația. Poate că echipele de ingineri HUAWEI și echipele de ingineri de sunet au roluri foarte diferite, însă la finalul zilei, ele fac posibile lucrurile care sunt astăzi nelipsite din viața noastră – fotografiile și muzica. Cu cea mai bună cameră smartphone conform DXOMARK, iată că P60 Pro ne ajută să menținem proaspete cele mai îndrăgite și neașteptate momente, să le captăm la fel de bine precum un fotograf profesionist.” – a declarat Ana Sohotchii, Marketing Campaign Manager HUAWEI CBG România.

Cu cea mai avansată cameră foto XMAGE UX și o gamă largă de aplicații de muzică, editare foto sau socializare disponibile în App Gallery, noul HUAWEI P60 Pro este acum disponibil la precomandă în HUAWEI Store și vine la pachet cu un HUAWEI WATCH GT 3 care face parte dintr-o campanie specială: fiecare precomandă HUAWEI P60 Pro este o șansă de a câștiga 1 MateBook X Pro, puncte HUAWEI duble sau unul din cele 10 tricouri semnate de Irina Rimes.

P60Pro-creative-shots_1080x1080_4

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale Huawei și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a Huawei este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru actualizări și informații constante despre Huawei Consumer BG, urmăriți:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRO

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile

Instagram: https://instagram.com/huaweimobilero

YouTube: https://www.youtube.com/@huaweimobileromania9525

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *