Gregin

București, 26 aprilie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, și Red Bull au făcut din nou echipă în 2023 pentru a cuceri lumea esports. Parteneriatul datează din 2019 și s-a bucurat de un succes continuu de atunci, ambele branduri fiind hotărâte să aducă și mai multă emoție și acțiune în comunitatea de gaming din întreaga lume.

Anul trecut, parteneriatul a sponsorizat 519 evenimente din 23 de țări, oferind 580 de monitoare de gaming AGON by AOC pe scenele de esporturi din întreaga lume. Evenimentele de esports Red Bull din 2022 au atras peste 100.000 de spectatori live și online. Transmisiunile au generat 14,7 milioane de vizualizări, cu un număr impresionant de 432 de milioane de minute vizionate.

Monitoarele pentru jocuri competitive din gamele AOC GAMING, AGON și AGON PRO vor fi furnizate pentru toate aceste evenimente, permițând cea mai bună performanță posibilă pentru participanți. Seria AGON PRO reprezintă monitoarele de cel mai înalt nivel din portofoliul AGON by AOC, destinate jucătorilor pro și pasionaților de esports. Aceste monitoare high-end pentru gaming sunt concepute în colaborare cu organizații profesionale de esports, precum renumita echipă G2 Esports, care oferă cea mai bună experiență de gaming, acolo unde mizele sunt foarte mari. Cu rate de reîmprospătare ridicate de până la 360 Hz, cu timpi rapizi de răspuns de până la 0,5 ms și cu un input lag redus, aceste monitoare sunt construite pentru competiție.

În 2022, printre altele, aceste trei turnee de sporturi electronice susținute de Red Bull și AGON by AOC au adunat un public numeros:

  • Red Bull Campus Clutch: Acest turneu internațional de Valorant este destinat studenților universitari, iar în 2022, acesta a avut loc în 50 de țări și 300 de universități. Cele mai bune echipe din 400 de evenimente au avansat în finala mondială din 13-16 decembrie 2022. Finala a avut loc pe stadionul Pacaembu din São Paulo, Brazilia, iar echipa Northwood din SUA a concurat împotriva echipei canadiene 07 și a câștigat titlul Campus Clutch, precum și premiul principal de 20.000 de euro.
  • Red Bull Flick: O serie de turnee globale CS:GO 2vs2, în care duo-uri de amatori se confrunta cu alți amatori sau cu duo-uri invitate direct, concurând pe hărți personalizate cu modul de joc “Hold the Spot”. Cele mai bune echipe din 13 țări au avansat în finala mondială de la Copenhaga, din 19-20 noiembrie 2022. În marea finală, unul dintre duetele de amatori, Alec ‘Puteli’ Koivanen și Juho ‘8Juho8’ Kankaanpää din echipa finlandeză KUUsamo.gg a devenit campionul Red Bull Flick Invitational din 2022 și câștigătorul premiului de 20.000 de euro.
  • Red Bull Solo Q: Desfășurat în 18 țări, acest turneu de League of Legends 1vs1 pentru amatori a culminat cu finala mondială din 2022, care a avut loc în perioada 14 – 16 octombrie 2022 în New York, competiția fiind câștigată de Ahilleas ‘SneakyLemon’ Natsis. Calificările Solo Q din acest an sunt în curs de desfășurare, iar finala va avea loc la Londra, în timpul Mid-Season Invitational (MSI), pe 19 mai 2023, oferindu-le participanților șansa de a urmări personal turneul MSI, alături de a concura în propriile bătălii.

“Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Red Bull Esports, o colaborare de succes încă din 2019. Angajamentul nostru reciproc de a împinge limitele jocurilor competitive ne-a permis să creăm experiențe de neuitat atât pentru concurenți, cât și pentru fani. Suntem mândri să continuăm să susținem aceste evenimente prestigioase cu display-urile de ultimă generație pe care le folosim în monitoarele noastre pentru gaming”, precizează Anna Stefańczyk, AOC Global Marketing Lead.

Entuziasmul continuă, printre alte evenimente, cu viitoarele turnee din 2023:

Red Bull Solo Q Danemarca x AGON by AOC – 29 aprilie 2023 (sâmbătă)

Red Bull Solo Q Argentina x AGON by AOC – 6 mai 2023 (sâmbătă)

Mai mult, Red Bull și AGON by AOC continuă să susțină Red Bull Kumite, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de jocuri de luptă.

Despre AOC

Fondat în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmăriți AGON by AOC pe FacebookTwitter, sau Instagram


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *