Axis Communications anunta lansarea primei camere cu protectie impotriva exploziilor din lume, special destinata utilizarii in locatiile periculoase. Aceasta este proiectata pentru Zonele 2, 22 si Clasa I/II/III Divizia 2, in conformitate cu standardele internationale (ATEX, IECEx, NEC).

Camera cu protectie impotriva exploziilor AXIS P1468-XLE, de tip bullet, utilizeaza metoda de protectie „Ex e”, cunoscuta ca fiind o abordare de „siguranta sporita” sau „necombustibila”. Aceasta impiedica producerea de arcuri electrice si scantei, precum si atingerea unor temperaturi excesive in timpul functionarii normale a echipamentelor electrice. Drept urmare, echipamentele electrice care utilizeaza protectia „Ex e” nu pot aprinde gazele sau praful dintr-un mediu cu potential combustibil.

AXIS P1468-XLE ofera o calitate excelenta a imaginii la o rezolutie 4K, in orice conditii de luminozitate, are la baza cel mai recent sistem pe cip (SoC) creat de Axis, ARTPEC-8, si include o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU) care activeaza functii avansate si aplicatii puternice de analiza care ruleaza la marginea retelei. Datorita tehnologiilor Lightfinder 2.0, Forensic WDR si OptimizedIR, aceasta camera puternica ofera culori naturale si detalii criminalistice excelente in orice conditii de luminozitate. Dispune de un design compact si usor, putand fi instalata cu usurinta, in plus, caracteristicile de securitate cibernetica integrate ajuta la prevenirea accesului neautorizat si protejeaza sistemul.

Caracteristicile principale includ:

  • Conceputa pentru Zonele 2 si 22 si Divizia 2;
  • Aplicatie de analiza bazata pe invatarea profunda;
  • Calitate video excelenta, cu o rezolutie 4K la 60 fps;
  • Imagini detaliate in toate conditiile de luminozitate;
  • Rezistenta la impact si intemperii.

Aceasta camera multifunctionala ofera multe avantaje in cadrul aplicatiilor de protectia muncii si faciliteaza eficienta operationala. De exemplu, se pot dobandi o intelegere mai profunda si un nivel mai inalt de constientizare prin crearea unei retele senzoriale avansate bazate pe date, care sa fie integrata cu senzorii si sistemele existente. Acest dispozitiv rentabil poate fi utilizat pentru a monitoriza si a optimiza procesele in timp real, pentru maximizarea randamentului. In plus, pot fi extrase si transmise metadate, care pot fi apoi utilizate pentru monitorizarea tendintelor si mentenanta predictiva.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *