Noul serviciu european de streaming va fi disponibil din 14 februarie în Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia

SkyShowtime oferă conținut de calitate, punând la dispoziția clienților o selecție variată de divertisment captivant – inclusiv filme de la Hollywood difuzate în premieră și seriale noi, în exclusivitate, de la cele mai mari studiouri din lume – la un preț avantajos

SkyShowtime – cel mai nou serviciu de streaming din Europa – continuă lansarea cu succes în 2023. Următoarele lansări marchează cea mai mare extindere a platformei de streaming de până acum și include opt noi piețe din Europa Centrală și de Est. În 14 februarie, SkyShowtime va prezenta oferta premium clienților din Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia. Prin această lansare multi-teritorală, numărul de piețe în care serviciul de streaming va fi disponibil ajunge la 20.

Clienții din piețele în care serviciul va fi lansat vor avea acces în exclusivitate la premiere TV ale unor filme semnate de Universal Pictures și Paramount Pictures, la seriale cu scenarii originale și exclusive, la conținut pentru copii și familie și la o selecție de titluri legendare de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock – toate disponibile într-un singur loc. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, producții originale locale, documentare și programe speciale de pe piețele sale. Compania a anunțat recent un acord pentru achiziționarea a 21 de seriale originale de la HBO Max în Europa, inclusiv seriale noi care vor avea premiera în 2023 sub numele de SkyShowtime Originals.

Cu mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, SkyShowtime este casa noilor blockbustere care vor fi disponibile pe platformă, după lansarea lor în cinematografe și pe micile ecrane. Odată cu lansarea, publicul local va avea acces la: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Gun: Maverick.

În plus, abonații vor avea acces la o selecție diversificată de seriale: inclusiv: 18831923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, The Undeclared War, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

Printre noile filme și seriale renumite care vor fi disponibile pe SkyShowtime în următoarele luni se numără unele dintre cele mai așteptate lansări: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Minions: The Rise of Gru, Nope, Rabbit Hole, Ripley, Smile, The Black Phone și The Great Game.

Clienții din Europa Centrală și de Est vor putea viziona, de asemenea, două dintre primele producții SkyShowtime Originals care vor fi difuzate pe platformă în 2023 – producția cehă The Winne și producția poloneză Warszawianka. O altă producție locală populară difuzată pe platformă este serialul maghiar The Informant. În plus, șapte producții locale binecunoscute vor fi disponibile pentru abonați începând din martie, inclusiv: Czech It Out (Cehia), Hackerville (România), One True Singer (România), Ruxx (România), Tuff Money/Bani negri (România), The Sleepers (Cehia), Success (Croația). SkyShowtime va fi noua gazdă exclusivă a acestor producții îndrăgite.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „Lansarea SkyShowtime în opt piețe noi este un mod incredibil de a începe anul. Aceasta este cea mai mare lansare a noastră de până acum și sunt extrem de încântat să contribui la construirea succesului continuu al platformei, care a fost deja lansată în țările nordice, Țările de Jos, Portugalia și o parte a regiunilor Adriatice. Am încredere că noul nostru public din Europa Centrală și de Est se va bucura de gama extraordinară de seriale și filme pe care le oferim la un preț avantajos. De asemenea, ne face o mare plăcere să readucem în Europa Centrală și de Est seriale îndrăgite cu scenarii originale.”

Gabor Harsanyi, Director General Regional pentru Europa Centrală și de Est la SkyShowtime, a declarat: „SkyShowtime oferă o listă de conținut incredibil. Suntem mândri să le oferim noilor noștri clienți din Europa Centrală și de Est acces nou și exclusiv la cele mai recente seriale și la cele mai mari blockbustere produse de studiouri emblematice și de renume mondial, precum și la programe locale și originale care vor rezona cu publicul nostru. Sunt încântat că această ofertă premium, de talie mondială, ajunge în regiunea noastră cu producții locale și cu o ofertă foarte competitivă în regiunea ECE.”

Platforma SkyShowtime va fi disponibilă direct pentru consumatori prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime disponibilă pentru Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google TV și LG TV.

În Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia, accesul în platforma SkyShowtime va fi disponibil pentru 5,99 euro pe lună. În România, va fi disponibil pentru 3,99 euro pe lună. În Cehia, prețul va fi de 179 CZK pe lună, în Ungaria 1999 HUF pe lună și în Polonia 24,99 PLN pe lună.

Aceste lansări vin după sosirea mult-așteptată a SkyShowtime în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, în septembrie; Țările de Jos și Portugalia în octombrie; și Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia în decembrie.

Aici găsiți materialele suplimentare despre lansare și principalele producții disponibile în platformă: https://we.tl/t-IAPxI0hNe3

Pentru videoclipul promo SkyShowtime, accesează acest link: https://youtu.be/wBbPT-eiWvI

Pentru mai multe detalii, vizitează:

Website:www.skyshowtime.com

Newsroom:https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn:www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter:www.twitter.com/SkyShowtime

Date de contact

Pentru informații suplimentare, te rugăm să trimiți un e-mail  la skyshowtimeenquiries@mcsaatchi.com

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa, ce se lansează în peste 20 de piețe ce găzduiesc 90 de milioane de locuințe. Acum disponibil în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația Danemarca, Finlanda, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Portugalia, Serbia, Slovenia și Suedia, SkyShowtime va continua pe parcursul primului trimestru din 2023 cu lansarea serviciului în Albania, Andorra, Republica Cehă Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România, Slovacia și Spania

Un joint venture format din Comcast și Paramount Global SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, filme și seriale originale de la branduri emblematice, precum: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime este locul unde găsești premiere exclusive, aflate la prima difuzare, ale filmelor Universal și Paramount, precum și ale serialelor Paramount, NBCU și Sky.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *