Prin lansarea noii versiuni a platformei de eCom, clienții ELKO au la dispoziție un instrument modern ce le îmbunătățește experiența de utilizator și le pune la dispoziție informații în timp real

 

București, 31.01.2023 – ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea unei noi versiuni a platformei eCom, o interfață de tranzacționare pusă la dispoziția clienților săi. Această nouă variantă îmbunătățită este intuitivă și simplificată, mult mai ușor de folosit și cu un design nou și actual, adaptat cerințelor impuse de mediul de afaceri în continuă evoluție.

Disponibil pe baza înregistrării prealabile printr-un formular de partener avizat de echipa ELKO, accesul în platforma eCom oferă o serie de beneficii imediate clienților companiei. Astfel, aceștia au acces la întregul portofoliul de produse distribuite, având posibilitatea de a plasa comenzi pentru echipamente și soluții de la producători de top la nivel mondial.

Prin faptul că sistemul este disponibil 24/7, clienții pot minimiza timpul de obținere a produselor dorite prin plasarea directă de comenzi sau prin rezervarea produselor oricând, în orice zi a săptămânii. Bineînțeles, acest lucru pe baza verificării catalogului online, a prețurilor și a informațiilor despre stocuri, actualizate și disponibile în timp real.

Modulul de căutare, un element de bază al oricărei platforme de comerț electronic, este esențial în definirea experienței de utilizator. Poate cel mai folosit modul al platformei, acesta beneficiază acum de filtre avansate ce permit obținerea rezultatelor dorite atât în câmpurile de căutare, cât și în catalogul online.

Prin capacitatea sa de a gestiona informațiile aferente fiecărui client, platforma eCom contribuie la definirea de oferte personalizate pentru aceștia. De asemenea, contribuie și la construirea de campanii de promovare menite să aducă în atenția utilizatorilor săi noi produse sau produse complementare care le pot completa soluțiile. Nu în ultimul rând, platforma eCom contribuie la informarea clienților prin știri și noutăți legate de noi produse și noi parteneri ce extind permanent portofoliul ELKO.

Clientul are la dispoziție pe profilul său tot setul de informații aferente statusului comenzilor și plăților efectuate, putând vizualiza și descărca facturi și fișe de sold. În plus, prin eRMA, procesul de returnare a unui produs pentru rambursare, înlocuire sau reparații este simplificat. Clientul are posibilitatea de a urmări soluționarea de garanții, înregistrarea documentelor aferente și urmărirea statusului solicitărilor, precum și de a vizualiza istoricul acestor procese.

Pe lângă îmbunătățirile aduse performanțelor platformei de eCom, noua versiune aduce îmbunătățiri și la capitolul interfeței grafice de utilizator. Astfel, design-ul permite utilizarea mai simplă și mai intuitivă, asigurând o experiență mai bună. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a alege „dark mode”, acest lucru ajutându-i dacă petrec multe ore în fața ecranului. De asemenea, sistemul permite adaptarea conținutului la dispozitivul pe care este vizualizat, inclusiv la telefonul mobil.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a afla mai multe informații despre noua versiune a platformei eCom, precum și despre toate produsele existente în portofoliu.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii, în 11 țări din Europa. Cifra de afaceri a ELKO Group în 2021 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.8 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Mai multe informații la: www.elko.ro


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *