Aclamatul film thriller, Prada (Prey) de la 20th Century Studios este cea mai vizionată premieră de film pe Disney+, sub brandul Star, în toate teritoriile unde platforma de streaming este disponibilă, în primele trei zile de la lansarea producției.

Screenshot 2022-08-11 102023

În cel mai nou film din seria Predator, actiunea este plasată în lumea Națiunii Comanche în urmă cu 300 de ani. „Prada” este povestea nespusă a unei tinere femei, Naru, o războinică feroce și foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuți vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi amenință tabăra, ea luptă să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și, cu care în cele din urmă, se confruntă, se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă și terifiantă între cei doi adversari.

Screenshot 2022-08-11 102007

Filmul îi are în rolurile principale pe Amber Midthunder, debutanta Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope și Dane DiLiegro în rolul Predatorului. Filmul este regizat de Dan Trachtenberg, scris de Patrick Aison și produs de John Davis, Jhane Myers și Marty Ewing, iar Lawrence Gordon, Ben Rosenblatt, James E. Thomas, John C. Thomas și Marc Toberoff sunt producători executivi.

https://www.facebook.com/DisneyPlusRO/videos/565162865189531

https://www.facebook.com/DisneyPlusRO/videos/876482156568325

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *