TCL depășește limitele. Ecrane mai mari pentru o experiență mai captivantă (1)

București, 17 mai 2022. Anul acesta, TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, lansează o nouă gamă de televizoare cu ecran mare, dotate cu tehnologii revoluționare. Prin intermediul acestora, compania își dorește să ofere experiențe de divertisment imersive, impresionante, la prețuri accesibile tuturor consumatorilor.

Datorită capacității de inovare și producție a companiei, atât seria TCL C, cât și seria P, includ acum un model cu diagonala de 75 inchi. De asemenea, pentru a oferi o experiență de vizionare remarcabilă pentru un public cât mai larg de consumatori, TCL lansează două noi televizoare cu diagonala de 85 inchi (seriile C73 și P73), precum și un televizor impresionant extra-large, cu o diagonală de 98 inchi (seria C73).

Aceste noutăți se înscriu în activitatea companiei, ghidată de noua deviză Inspire Greatness. Astfel, TCL își propune nu doar să inspire oamenii să atingă excelența, cât și să îi motiveze să își depășească limitele în toate domeniile vieții cotidiene.

Inovație XXL: televizoare concepute pentru experiențe de neuitat

Piața televizoarelor este în continuă evoluție, iar cu fiecare an, dimensiunea ecranelor devine din ce în ce mai mare. În 2022 se estimează că televizoarele cu ecran mare, de peste 60 de inchi, vor atinge o cotă de vânzări de 20%. În plus, evenimente sportive majore precum campionatul mondial de fotbal, FIFA World Cup, sau campionatele europene, UEFA Champions League sau Euro 2020, au determinat orientarea consumatorilor către televizoare cu diagonale cât mai mari, observându-se o tendință spre ecrane TV de 65 inchi, 75 inchi sau chiar mai mult, cu precădere în săptămânile dinaintea turneelor. Ecranele extra-large le permit utilizatorilor să se bucure de experiențe de vizionare impresionante, la un nivel cu mult mai ridicat față de un televizor obișnuit. Ecranele mari transpun consumatorul în mijlocul acțiunii, acesta bucurându-se de o experiență de vizionare imersivă, reală, ca și cum ar fi pe stadion, chiar în mijlocul meciului de fotbal.

În anul 2022, TCL face un nou pas spre îndeplinirea obiectivului companiei de a aduce în casele consumatorilor produse inovatoare, de înaltă performanță, la standarde de calitate ridicate, având obiectivul de a transforma acest proces într-unul democratic și accesibil pentru toți utilizatorii. Pentru a satisface cererea în creștere a acestora pentru ecrane mai mari la prețuri accesibile, cât și pentru a oferi experiențe de divertisment remarcabile în confortul casei, TCL își extinde oferta de televizoare cu ecrane de dimensiuni mari, având opțiuni în cadrul tuturor gamelor sale TV.

Datorită capacităților de inovare și producție ale companiei, TCL a reușit includerea unui model cu diagonala de 75 inchi în toate seriile C și P din acest an, ridicând astfel standardele în domeniu și oferind tuturor consumatorilor experiențe de vizionare impresionante. TCL face un pas mai departe și depășește limitele în universul TV, lansând două noi televizoare cu diagonala de 85 inchi (seria C73 și seria P73), precum și un model extra-large, cu ecran de 98 de inchi, pentru seria C73.

Prin intermediul acestei game XXL 2022, cu Google TV încorporat, TCL oferă acum nu doar televizoare dotate cu cele mai avansate funcții inteligente și tehnologii inovatoare, dar oferă cele mai mari televizoare de pe piață disponibile la prețuri accesibile. Televizoarele TCL vor fi elementul cheie al divertismentului în confortul casei, având o rezoluție excepțională 4K HDR și un design suplu, fără margini, pentru o imagine mai mare, mai clară și mai detaliată.

Ecrane XXL pentru o experiență cinematografică amplificată, în confortul casei

TCL a conceput special colecția de televizoare XXL fără cadru, pentru a optimiza experiențele de vizionare acasă, oferind o calitate excepțională filmelor, serialelor sau jocurilor sportive, în funcție de preferințele consumatorilor.

Seriile TCL sunt dotate cu tehnologia Dolby Atmos, care oferă un sunet clar, imersiv, și sunt compatibile cu Dolby Vision și HDR10+, ceea ce creează un moment captivant, indiferent de platforma de streaming sau de opțiunile de film Blu Ray. În plus, controlul vocal hands free, simplu și ușor de folosit, oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura din confortul canapelei de un adevărat moment demn de home cinema.

Mai mult, pentru că efectul imersiv al experienței cinematografice este strâns legat de calitatea excepțională a sunetului, TCL face un pas important în domeniul audio și aduce pe piață o gamă nouă de soundbaruri inovatoare. Acestea urmează a fi lansate în cursul anului 2022 și aduc împreună cele mai recente inovații tehnologice. Astfel, noile soundbaruri sunt accesoriul perfect pentru televizoarele XXL, oferind utilizatorilor ocazia de a evada din realitățile vieții cotidiene, prin crearea unor momente de imersiune completă.

Condus de impulsul de inovare și dorința de a răspunde în mod concret nevoilor consumatorilor, TCL va continua să ofere produse dotate cu cele mai noi și performante tehnologii, la prețuri accesibile. Rămâneți aproape pentru a afla mai multe detalii despre acestea, dar și noutăți despre viitoarele modele de televizoare cu ecran mare, care vor fi dezvăluite la IFA 2022. Ediția din acest an va avea loc în luna septembrie, chiar la timp pentru viitoarele evenimente sportive anunțate până la sfârșitul anului.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *