Cea mai nouă tabletă de la Huawei este dispozitivul ideal pentru tinerii profesioniști

 

București, 28 aprilie 2022 – Huawei Consumer Business Group lansează HUAWEI MatePad 10, o tabletă destinată tinerilor profeșioniști care își doresc mai multă productivitate. Dispozitivul se remarcă prin funcții inovatoare și elemente de design modern. HUAWEI MatePad 10 este dotat cu o baterie de mare capacitate, modalități de utilizare a ecranului fără a fi nevoie de comutare, astfel aduce inovația în planul de zi cu zi. Cel mai recent model din gama tablete va fi disponibil pentru comandă pe www.huaweistore.ro  începând de astăzi, la prețul recomandat de 1599 lei și în rețelele partenere după jumătatea lunii mai.

HUAWEI MatePad 10 este proiectată pentru a aduce utilizatorilor mai mult confort și o experiență de navigare mai performantă, fiind dispozitivul ideal pentru orice scenariu de utilizare. Tableta oferă performanță într-un timp mai scurt, venind astfel în sprijinul tinerei generații. Este un ajutor ce le va permite să țină pasul cu ritmul alert și dinamic al spațiului de muncă, dar, în același timp, să se bucure de lucrurile importante. În plus, datorită ecranului cu utilizare dublă, a funcțiilor de partajare a notelor și a celor deținute prin M-Pencil,  este încurajată și dezvoltarea creativității tinerilor.

HUAWEI MatePad 10

HUAWEI MatePad 10 – devine noul birou portabil al utilizatorilor

Combinația armonioasă dintre confort și productivitate este cea mai relevantă caracteristică tabletei. HUAWEI MatePad 10 vine cu un desktop nou, bine organizat, fiind dotat atât cu touchscreen, cât și cu mouse pentru un confort sporit. Aplicațiile folosite în mod frecvent, afișate în partea de jos a ecranului pot fi vizualizate rapid. În ceea ce privește raportul dintre productivitate și confort, tastatura inteligentă cu distanța între taste de 1,3 mm oferă o utilizare facilă.

Tableta HUAWEI MatePad 10 aduce inovația în rândul dispozitivelor tehnologice prin funcția Multi-Window ce permite afișarea pe ecran a până la 4 aplicații, astfel încât utilizatorii pot lua notițe în timp ce vizionează cursuri video sau pot face planuri de călătorie cu prietenii în timp ce răsfoiesc site-urile de rezervări. În plus, funcția de andocare permite accesare cu ușurință a aplicațiile prin App Bubble iar trecerea de la o aplicație la alta se realizează fără probleme, în timp ce se bifează mai mult task-uri.

Noul produs Huawei depășește barierele tehnologice în materie de tablete și prin aplicația actualizată Multiplier ce poate rula două sarcini separat într-o singură aplicație. În plus, prin noua funcție Window Lock sunt acceptate și operațiuni paralele și independente în cele două ferestre. Poți face cumpărături comparând pe ecran două articole unul lângă altul, iar atunci când lucrezi poți răspunde la mesaje în timp ce scrii e-mailuri fără a comuta, o funcție utilă atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

HUAWEI MatePad 10 – duce creativitatea la un alt nivel

Marile opere de artă au fost inspirate din viața de zi cu zi. Tableta MatePad 10 oferă tehnologia necesară pentru a da frâu liber creativității și chemării artistice. M-Pencil este partenerul perfect pentru a surprinde acele momente, care se pot transforma rapid și ușor în schițe și semne specifice. La un nou nivel când vine vorba de gradul de confort prin aderență și acuratețe remarcabilă, HUAWEI M-Pencil (de generația a 2-a), dispune de un design impresionant, peniță învelită în platină și formă hexagonală rotunjită. Stiloul este echipat cu 4096 niveluri de sensibilitate la presiune și acceptă scrierea înclinată, surprinzând fiecare nuanță a mișcărilor și înregistrând mișcările subtile. Pe lângă funcțiile de bază, cu M-Pencil se pot muta texte, grafice sau alte elemente dintr-un PDF în notițe și se pot face trimiteri la PDF-ul original în Flexcil, deoarece sunt conectate și organizate sistematic pentru acces rapid.

HUAWEI MatePad 10 –  partenerul de nădejde în orice scenariu de utilizare

Datorită bateriei cu o capacitate mare, de 7250 mAh, utilizatorii pot urmări videoclipuri pe HUAWEI MatePad 10 timp de până la 12 ore. De asemenea, ecranul HUAWEI FullView de 10,4 inch cu rezoluție 2K oferă o senzație vizuală impresionantă. Echipată cu un sistem de sunet cu patru difuzoare reglat de Harman Kardon, tableta promite performanțe audio captivante fie la vizionarea unui film, fie la redarea unui playlist. În plus, cu HUAWEI MatePad 10, găsirea unui loc liniștit pentru întâlnirile online nu mai reprezintă o provocare. Noua tabletă vine echipată cu un algoritm audio avansat care filtrează eficient zgomotele precum tastarea și conversațiile ambientale, pentru a garanta o experiență audio mai performantă.

Beneficii extinse de la Huawei

Cu ocazia lansării, Huawei a pregătit o ofertă specială de tip bundle pentru pasionații de tehnologie, iar cei care achiziționează tableta vor primi un mouse bluetooth. Tableta vine la pachet și cu tastatură.

Separat, utilizatorii pot achiziționa și HUAWEI M-Pencil, astfel construind pachetul ideal pentru îmbunătățirea fluxului de lucru.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *