Jocul de tip looter-shooter cu tematică SF intră în faza free-to-play și primește nou conținut de tip end-game sub forma unor noi endless dungeons, alături de alte îmbunătățiri de gameplay

Trailer nou: Link

București, 20 aprilie 2022  Studioul polonez, Flying Wild Hog, a dezvăluit mai multe detalii despre viitorul jocului Space Punks cu ocazia intrării în faza de Open Beta. Începând de azi, Space Punks este disponibil în mod gratuit tuturor jucătorilor.

Dezvoltat de studioul Flying Wild Hog din Cracovia, Space Punks este un ”free-to-play top-down full action role-playing game”, pe scurt ARPG, desfășurat într-un univers SF ireverențios, unde jucătorii trebuie să-și croiască drumul către faimă și bogăție folosindu-și armele pentru a rezolva diferite situații periculoase.  Noul update care marchează startul Open Beta, denumit de “The Cracked One” le oferă jucătorilor noi și veteranilor deopotrivă șansa de a se bucura de un gameplay îmbunătățit. Acesta include pe lângă alte noutăți opțiunea “Get-A-Job”, mecanism destinat celor care vor să sară direct în mijlocul acțiunii, dar și un sistem de crafting optimizat, care permite crearea de unelte și mai devastatoare decât cele întâlnite până acum.

Crack Gameplay 4

Tot în noul update debutează și o caracteristică mult așteptată, “the Crack”, care aduce noi provocări, care se adresează celor mai căliți jucători, sub forma de dungeon-uri interminabile. Gaura neagră numită “the Crack”, îi invită pe jucători să călătorească dintr-o dimensiune în alta, explorând necunoscutul în încercarea de a atinge infinitul. Dimensiunile sunt disponibile în două variante: Common, în care jucătorii trebuie să elimine un număr fix de oponenți pentru a putea călători spre următorul tărâm și Milestone, versiune în care jucătorii trebuie să găsească și să elimine boșii de nivel pentru a-și putea continua aventura. Noul update vine la pachet și cu multe alte îmbunătățiri care optimizează experiența de joc, producătorii continuând  să aducă noi pachete de conținut dincolo de Open Beta.

Michał Kuk, șeful studioului Flying Wild Hog din Cracovia și totodată Game Director-ul jocului Space Punks a declarat: “Lansarea jocului Space Punks în Open Beta reprezintă un nou pas major în procesul de dezvoltare a jocului, iar echipa este încântată să dezvăluie noi detalii care se adresează atât jucătorilor noi, cât și celor cu experiență. Prin introducerea “the Crack” am dat start conținutului de tip endgame, atât de așteptat de comunitatea care a fost alături de noi încă din faza Early Access. Combinat cu îmbunătățirile aduse mecanismelor de bază , update-ul “The Cracked One” definitivează elementele centrale ale Space Punks. Vom continua să adăugăm conținut nou atât în Open Beta, cât și după, astfel jucătorii se pot aștepta la noi și noi experiențe!”

Phil Mansell, CEO-ul Jagex, a adăugat: “Space Punks a marcat reușită după reușită în faza de Early Access și suntem încântați să colaborăm cu Flying Wild Hog pentru a aduce și mai mulți jucători în universul inedit pe care l-au creat. Dedicarea de care au dat dovadă în dezvoltarea unei experiențe care să încorporeze feedback-ul venit din partea jucătorilor în faza de Early Access se aliniază cu mentalitatea Jagex de a crea “Living Games”. Vom continua această colaborare de succes cu Flying Wild Hog pentru Space Punks și dincolo de Open Beta.”

Update-ul “The Cracked One” este al cincilea update major adus jocului Space Punks lansat prin Epic Games Store în Early Access pe 14 iulie 2021. Faza de Open Beta face disponibil jocul Space Punks în măod gratuit pentru toți jucătorii, astfel și mai mulți vânători de faimă și comori pot încerca universul de joc inedit. Cei care doresc să susțină dezvoltarea jocului pot achiziționa în continuare Founders Pack din Epic Games Store accesând acest link: www.epicgames.com/store/p/space-punks.

##

Despre Flying Wild Hog:

Înființat în 2009 în Varșovia, Polonia, studioul independent dezvoltator de jocuri, Flying Wild Hog este bine cunoscut pentru catalogul său de jocuri pline de acțiune, cu ritm alert și cu adevărat unice. Prin seriile Hard Reset și Shadow Warrior, Flying Wild Hog și-a construit o reputație de dezvoltator concentrat pe calitate, căruia îi pasă de comunitate, rezultând într-o evoluție rapidă a celor trei studiouri din Polonia care însumează teste 300 de angajați. În urma recentei achiziții de către Koch Media și Embracer Group, Flying Wild Hog își dorește să continue să dezvolte și să lanseze jocuri originale de cea mai înaltă calitate, care transpun jucătorii în lumi noi și extind limitele creative. Cu un catalog de jocuri aflată în continuă expansiune bazat pe un pipeline care și-a demonstrat deja potențialul, Flying Wild Hog este încântat să ofere neașteptatul!

Pentru mai multe informații despre Flying Wild Hog vizitați pagina www.flyingwildhog.com

Despre Jagex:

Lider în domeniul dezvoltării de jocuri de tip live service pentru PC și mobile, cu conținut bogat și deosebit de captivant, Jagex este faimos pentru MMORPG-ul, RuneScape, care se poate lăuda cu aproape  300 de milioane de conturi de jucători din toată lumea și cu venituri combinate a francizei ce depășesc 1 miliard de dolari. Azi, franciza RuneScape este o franciză care se întinde dincolo de jocurile video de tip live operations; titlurile seriei au devenit jocuri vii care reunesc și inspiră milioane de jucători, cu conținut și experiențe care depășesc granițele jocurilor video. Atât RuneScape, cât și Old School RuneScape, pe PC și pe mobile, oferă lumi active aflate în continuă evoluție, care urmăresc etosul dezvoltării pe baza feedbackului primit de la comunitate, fiecare jucător având un rol în creionarea jocului. Firma continuă să se extindă prin Jagex Partners, care contribuie la dezvoltarea și lansarea de IP-uri noi, punând bazele  pentru jocurile viitorului. Jagex are peste 450 de angajați la sediul din Cambridge.

Pentru mai multe informații despre Jagex Partners vizitați pagina www.jagex.com/partners

Despre Epic Games:

Înființat în 1991, Epic Games este o companie americană fondată de CEO-ul, Tim Sweeney. Cu sediul în Cary, Carolina de Nord, compania a ajuns să aibă peste 50 de birouri în întreaga lume. Epic este unul dintre liderii industriei de divertisment interactiv și dezvoltatorul unor dintre cele mai cunoscute motoare grafice 3D. De numele Epic se leagă și unul dintre cele mai mari jocuri video din lume, Fortnite, firma având peste 500 de milioane de conturi de jucători și peste 2,7 miliarde de conexiuni între fanii jocurilor Fortnite și Rocket League, dar și în cadrul Epic Games Store. Epic este dezvoltatorul Unreal Engine, pe care se bazează cele mai populare jocuri video din lume, tehnologia fiind adoptată și de alte industrii precum cea de produție de cinema și de TV, dar și industria auto, de producție, simulare și chiar și arhitectură. Prin Unreal Engine, Epic Games Store și Epic Online Services, Epic oferă un ecosistem digital complet pentru creatorii de jocuri ca ei să poată dezvolta, distribui și opera jocuri video sau alte conținuturi interactive.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *