București, 3 martie 2022 – Motorola lansează cel mai nou smartphone din familia moto g, noul g22, un dispozitiv cu un design elegant și specificații de top. Moto g22 este echipat cu un sistem de camere Quad de 50MP, 1 ecran Max Vision de 6,5 inci, cu rată de refresh a imaginii de 90 Hz și o baterie de 5.000 mAh care ajută utilizatorii să se bucure de experiențe impresionante pentru intervale de timp îndelungate.

Cu noul moto g22, utilizatorii pot face fotografii mai clare și mai vibrante, cu o sensibilitate de patru ori mai bună în condiții de lumină redusă datorită senzorului de 50MP, cu tehnologie Quad Pixel1 cu care este dotată camera principală. Mai mult, obiectivul ultra-wide de 118º surprinde de patru ori mai multe detalii într-un singur cadru, iar utilizatorilor le va fi mai ușor ca niciodată să realizeze imagini impresionante, fie că este vorba despre peisaje urbane, fotografii de familie sau de momentele speciale cu prietenii.

MOTO G22.2

Moto g22 este prevăzut cu un senzor de adâncime care le permite utilizatorilor să transforme fotografiile de zi cu zi în portrete cu aspect profesional. În plus, camera Macro Vision oferă un cadru de 2,5 ori mai cuprinzător decât un obiectiv standard, realizând prim-planuri extreme cu ușurință. De asemenea, camera frontală de 16MP le permite utilizatorilor să prindă mai multe elemente într-un singur cadru, chiar și în fotografiile de tip selfie.

Noul dispozitiv moto g transformă experiența gaming-ului într-una de neuitat, datorită ratei de refresh a imaginii de 90 Hz, ce oferă performanțe impresionante. De asemenea, utilizatorii pot urmări show-urile și serialele preferate pe un smartphone cu ecran Max Vision ultra-wide de 6,5 inci.

Cu moto g22, utilizatorii își pot gestiona activitățile de zi cu zi de pe un smartphone rezistent la apă, cu design subțire și elegant și finisaj premium din polimer acrilat durabil.

Moto g22 vine cu o baterie de 5000 mAh, astfel încât utilizatorii vor dispune de mai mult timp pentru activitățile lor favorite. Noul smartphone funcționează cu Android 12 pentru performanțe sigure, fără skin-uri complicate sau aplicații duplicate. În plus, funcția My UX permite activarea lanternei și realizarea fotografiilor prin simpla mișcare a telefonului.

MOTO G22

Disponibilitate și prețuri

Moto g22 va fi disponibil în Europa, în trei culori: Cosmic Black, Iceberg Blue și Pearl White începând cu luna aprilie, la prețul recomandat de 169.99 euro.

 

 

Declinări legale

 

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

 

Despre Lenovo și Motorola

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii în schimbare mondială care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog

 

  1. Senzorul de 50MP combina 4 pixeli in 1, pentru o rezolutie foto eficienta de 12.5MP.
  2. Comparativ cu aria măsurată a unei camere standard de 78° (FOV) în același raport de aspect.
  3. Designul rezistent la apă creează o barieră pentru a ajuta la protejarea împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgeri accidentale, stropi sau ploaie ușoară. Nu este proiectat pentru a fi scufundat în apă sau expus la apă sub presiune sau la alte lichide; se poate diminua în timp. Nu este rezistent la apă.
  4. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe testări medii și profile de utilizare mixte (care includ atât timpul de utilizare, cât și timpul de stand-by) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  5. Variază în funcție de piață. Consultați operatorul de telefonie sau distribuitorul pentru disponibilitate.

Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *