1600_p3727ple-w-t91e61-angle-left-2106

Axis Communications anunta lansarea AXIS P3727-PLE, o camera multidirectionala cu patru senzori, fiecare cu o rezolutie de 2 MP. Modelul este ideal pentru spatiile interioare si exterioare de dimensiuni mari, putand monitoriza non-stop patru zone diferite, chiar si in conditii de luminozitate redusa.

Datorita designului special, camera ofera precizie si flexibilitate in instalare, putand fi incastrata sau montata pe tavan, pentru o acoperire completa la 360 grade. Fiecare senzor poate fi controlat in mod individual pentru a capta simultan scene in patru directii diferite. De asemenea, daca se doreste monitorizarea unui cadru larg, camera poate grupa imaginile oferite de doi senzori. Carcasa compacta este certificata IP66/IP67, fiind protejata impotriva intemperiilor.

Poate fi folosita pentru o monitorizare continua, zi/noapte, si dispune de tehnologia Axis Forensic WDR, asigurand culori clare si detalii excelente in conditii de luminozitate scazuta sau inadecvata.

In plus, datorita sistemului de iluminare cu infrarosu (IR) la 360°, care dispune de lampi LED controlabile individual si filtru de blocare automata a luminii IR, camera ofera o calitate inalta a imaginii atat in timpul zilei, cat si pe timp de noapte.

1600_p3727ple-ceiling-angle-left-2106

Caracteristicile principale includ:

  • Patru senzori de 2 MP cu 30 fps fiecare;
  • Sistem de iluminare cu infrarosu (IR) la 360°, cu lampi LED controlate individual;
  • Functie AXIS Edge Vault si modul TPM;
  • Zoom si focalizare de la distanta;
  • Stocare la marginea retelei, cu fante pentru carduri microSD 2*.

Camera include aplicatia AXIS Edge Vault care protejeaza ID-ul dispozitivului Axis si simplifica autorizarea produselor Axis in retea. In plus, aplicatia AXIS Object Analytics detecteaza si clasifica cu acuratete persoanele si vehiculele, declansand mai putine alarme false.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *