Săptămâna aceasta aduce reduceri speciale de până la 1.400 lei pentru gama smartphone Huawei și de până la 800 de lei pentru tablete

 

3 septembrie 2021 – Huawei Consumer Business Group anunță a treia săptămână de reduceri pe www.huaweistore.ro, în cadrul campaniei Back To School. Noua săptămână vine cu oferte și prețuri promoționale pentru gama smartphone, care au parte de reduceri de până la 1.400 lei, gama de tablete Huawei, care vin cu prețuri reduse cu până la 800 de lei, în funcție de model. În plus, Selfie Stick Pro vine la prețul incredibil de 9,99 lei, de la prețul inițial de 99,99 lei.

A treia săptămâna a campaniei Back To School are în prim-plan categoriile smartphone și tablete, care vin cu prețuri și oferte atractive începând cu data de 3 septembrie. Astfel, cea mai noua tabletă lansată de Huawei, MatePad 11, este disponibilă în continuare  la prețul promoțional de 1.999 lei, iar tastatura magnetică inteligentă este și ea inclusă în acest pachet.

 

Printre tabletele care fac parte din campania Back To School se regăsesc și MatePad Pro cu o reducere de 16%, ajungând la prețul de 2.099 lei și MatePad 10.4 cu o reducere de 26% pentru configurația 4GB+128GB WiFi, fiind disponibilă la prețul de 1.399 lei și configurația 4GB+64GB WiFi, are prețul de 999 lei. De asemenea, MatePad T 10s și MatePad T8 au parte și ele de prețuri speciale, astfel MatePad T 10s are parte de o reducere de peste 20%, varianta LTE având prețul promoțional de 749 lei, pe când varianta WiFi poate fi găsită la prețul de 649 lei. În același timp, MatePad T8 configurația 2GB+16GB LTE are parte de reduceri substanțiale ajungând la prețul de 499 lei și varianta WiFi poate fi găsită la prețul de 449 lei, iar configurația 2GB+32GB WiFi vine la prețul final de 499 lei și varianta LTE la 549 lei.

În ceea ce privește gama smartphone, printre telefoanele care pot fi găsite la prețuri atractive se află HUAWEI P40 lite 5G cu o reducere de 35%, ajungând la prețul de 1.099 lei și HUAWEI P40 Pro care are parte de o reducere în valoare de 1.400 lei, astfel telefonul poate fi găsit la prețul de 3.199 lei. În plus, HUAWEI P40 lite are parte de o reducere de 47% și este disponibil la prețul de 799 lei, iar HUAWEI P smart 2021 are prețul final de 699 lei, în urma unei reduceri de 46%. Telefoanele vin în diferite variante de culori, în limita stocului disponibil.

 

Produsul Selfie Stick Pro vine la cel mai mic preț posibil, respectiv la 9,99 lei, redus de la prețul de 99,99 lei.

Totodată, până pe data de 26 septembrie, rămân valabile beneficiile și ofertele promoționale anunțate în primele două săptămâni ale campaniei pentru segmentele de laptopuri și gama de produse Huawei wearables și audio. În plus, utilizatorii mai pot beneficia de o reducere de 60 sau 100 de lei prin intermediul voucherului primit la înscrierea în caravana Huawei din mall-urile ParkLake Shopping Center, Mega Mall, Băneasa Shopping City și AFI Cotroceni, în București, Iulius Mall și Vivo, în Cluj-Napoca, Vivo! din Constanța, Iulius Mall în Timișoara și Palas Mall din Iași.

Campania Back To School  este valabilă până la finalul lunii septembrie și va avea reduceri la toate categoriile de produse, în limita stocului disponibil. În fiecare vineri, în perioada 20 august – 26 septembrie, o nouă categorie de produse va dispune de noi reduceri.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *