București, 1 septembrie 2021 – Huawei Consumer Business Group a anunțat disponibilitatea aplicației Bolt Driver în AppGallery.  Aplicația, concepută pentru a facilita experiența șoferilor care doresc să devină o parte a ecosistemului Bolt, extinde cooperarea comercială pe termen lung cu Huawei.

Bolt Driver, care este acum disponibil pentru utilizatorii de telefoane Huawei din România, poate fi descărcat pentru a permite proprietarilor de mașini să se alăture echipei tot mai mari de șoferi ce maximizează oportunitățile de câștiguri financiare.

Bolt a folosit diversitatea de caracteristici disponibile prin intermediul platformei Huawei Mobile Services (HMS) pentru a oferi funcţii esențiale în Bolt Driver. Una dintre ele este Map Kit, care a permis Bolt să furnizeze servicii detaliate de geolocație, care pot fi personalizate de către șofer, acesta putând să interacționeze ușor cu aplicația.

Bolt, care a fost unul dintre primele branduri importante care s-au alăturat AppGallery, s-a dovedit popular în rândul consumatorilor din Europa și din străinătate. Serviciul a devenit renumit pentru accesibilitate, fiabilitate și siguranță și se mândrește cu rapiditatea sa.

“Avem deja 2,5 milioane de şoferi care lucrează cu Bolt, iar scopul nostru este să adăugăm mult mai mulți în lista noastră.”, a declarat Mykhailo Kudla, Senior Growth Lead Bolt. „Știm din experiența noastră extraordinară pe platforma AppGallery că putem ajunge la un public internațional și dorim să îl atingem folosind aplicația Bolt Driver ca o deschidere către noi parteneriate cu șoferi, pe care să le avem mult timp de acum încolo.”

 Ramificarea către șoferi prin intermediul aplicației dedicate Bolt Driver este un indicator a cât de mult se extinde serviciul. Aplicația nu numai că va ajuta la conectarea potențialilor șoferi cu locuri de muncă bune, dar obiectivul Bolt este de a trata partenerii cu respect, de a se asigura că aplicațiile sale includ elemente de siguranță concepute special pentru a proteja șoferii, și de a controla calitatea serviciilor sale, ca răspuns la feedback-ul constant de la clienți.

Listarea lui Bolt pe AppGallery i-a permis să crească baza de clienţi prin expunerea la numărul mare de utilizatori de smartphone-uri Huawei. AppGallery este în prezent a treia piață de aplicații din lume, cu 550 de milioane de utilizatori activi lunar, crescând în Europa cu 61,5% pe an, la peste 42 de milioane de utilizatori.

“Parteneriatul cu Bolt ne-a adus multe beneficii.”, a declarat Derek Yu, preşedintele Huawei CEE & Nordic şi Canada, la Huawei Consumer Business Group. “Suntem încântați că aceștia au decis să utilizeze platforma noastră pentru a introduce nu doar o aplicație, ci o serie de aplicații extrem de populare. Bolt Driver este un exemplu excelent pentru modul în care tehnologia permite oamenilor să câștige venituri suplimentare și să lucreze flexibil pentru a se potrivi stilului lor de viață. Este exact genul de instrument pe care dorim ca partenerii noștri să îl aducă pe AppGallery.”

 

Huawei se bucură în prezent de o campanie pentru AI și Browser-ul Huawei cu Bolt. Utilizatorii browserului vor vedea un banner prin intermediul căruia, dacă îl vor accesa, vor putea răspunde la o întrebare pentru a obține un voucher garantat pentru o plimbare cu Bolt. Campania se desfășoară în câteva țări selectate, printre care se numără Polonia, Croația, Cehia, Ucraina și România, pe o perioadă de o lună de zile.

Sprijinul acordat companiei Bolt reflectă angajamentul Huawei de a ajuta brandurile și dezvoltatorii să crească împreună și de a avea succes, prin intermediul AppGallery. Bolt Driver poate fi descărcat din AppGallery.

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite aplicațiilor să fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai lină – iar acest lucru face parte din strategia exinsă Huawei ”1+8+N”.

Cu AppGallery, viziunea noastră este de a crea o platformă deschisă, inovatoare de distribuție a aplicațiilor, care este accesibilă consumatorilor și, în același timp, de a proteja strict confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferind în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigare & transport, știri, social media, și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 550 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020 descărcările totale din AppGallery au ajuns la 384,4 miliarde.

Pentru actualizări regulate despre AppGalery, pe puteți urmări pe:

URL:https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook:https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter: https://twitter.com/AppGallery 

Instagram:https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube:http://www.e-sex.roYoutube.com/AppGalery

LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre HUAWEI Consumer BG

 

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. În Germania, Suedia, Rusia, India și China au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de activitate ale HUAWEI și acoperă smartphone-urile, PC-urile și tabletele, dispozitivele purtabile și cloud, etc. Rețeaua globală a HUAWEI se bazează pe aproape 30 de ani de expertiză în industria telecomunicațiilor și este dedicată livrării ultimelor progrese tehnologice pentru consumatorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.huawei.com/en

Despre Bolt

Bolt este super-app-ul european cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, mai sigură și mai sustenabilă. Bolt are 75 de milioane de clienți în 45 de țări din Europa și Africa. Compania oferă o gamă largă de servicii de mobilitate, inclusiv ride-hailing, car-sharing și scutere, dar și  livrare de mâncare și alimente.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *