10% reducere adițională la produse Huawei prin cupoane de reduceri

 

București, 17 august 2021 – Huawei Consumer BG revine cu reduceri avantajoase pentru numeroase produse. Până pe data de 22 august, în cadrul www.huaweiostore.ro, pot fi găsite reduceri de 10% pentru numeroase tablete și routere de ultimă generație, printre care se numără cea mai bine vândută tabletă HUAWEI MediaPad T5 și HUAWEI WiFi Mesh, un sistem de routere revoluționar.

Magazinul Huawei Online Store continuă seria de reduceri săptămânale cu noi discount-uri atractive pentru consumatori. De această dată, reducerile vizează numeroase modele performante de tablete și routere Huawei. Astfel, până pe data de 22 august, consumatorii au parte de o reducere de 10%, cu ajutorul codului ASSTR10, pentru unele dintre cele mai achiziționate produse din cadrul magazinului online Huawei.

 

Tabletele sunt vedetele campaniei

Produsul cu cele mai mari vânzări înregistrate în Huawei Online Store în cadrul segmentului de tablete, de la deschiderea magazinului online și până acum, este tableta HUAWEI MediaPad T5, care poate fi găsită la prețuri speciale săptămâna aceasta. MediaPad T5 10 2GB+16GB LTE poate fi achiziționată la prețul de 764 lei, o reducere de 150 lei și cu cuponul de 10% reducere, de la prețul întreg de 999 lei.

Printre cele mai vândute modele de tablete se numără și MediaPad T3, MatePad 10.4 și MatePad T, toate beneficiind în această săptămână de reduceri atractive. HUAWEI MediaPad T3, a doua cea mai bine vândută tabletă, este disponibilă la prețul final de 539 lei, în configurația 3GB+32GB WiFi, de la 899 lei și la prețul de 584 lei, în configurația 2GB+32GB WiFi, de la prețul de 799 lei. De asemenea, tableta MatePad 10.4 4GB+128GB WiFi poate fi găsită la prețul final de 1.529 lei, prețul întreg fiind 1.899 lei, iar configurația 4GB+64GB WiFi la prețul de 1.169 lei, de la 1.699 lei.

Una dintre cele mai performante tablete lansare de Huawei, MatePad Pro WiFi 6GB+128GB, poate fi achiziționată la prețul final de 2.249 lei cu ajutorul cuponului de reducere, prețul inițial fiind 2.499 lei.

Printre celelalte modele care fac parte din reducerea de această săptămână se regăsesc MatePad T 10s cu un preț avantajos de 719 lei, MatePad T 10 la prețul de 584 lei, varianta LTE și 539 lei cea WiFi, dar și MatePad T 8 la prețul de 494 lei varianta LTE și 449 lei varianta WiFi.

Cele mai apreciate routere în ofertă

Incluse în campania de reduceri sunt și numeroase tipuri de routere Huawei. De la cel mai vândut model, HUAWEI WiFi WS5200, la cel mai performant sistem, HUAWEI WiFi Mesh.

Sistemul HUAWEI WiFi Mesh duce viteza și eficiența la un nou nivel de performanță, facilitând conexiuni WiFi sigure și fiabile în fiecare colț al casei. Acest sitem poate fi folosit cu două, respectiv trei routere, asigurând conexiuni WiFi fluide pe suprafețe de peste 300 m2, fiecare dintre ele acoperind aproximativ 120 m2, iar acesta poate fi găsit la prețul de 899 lei cu 3 dispozitive și 539 lei cu 2 dispozitive. În plus, cel mai bine vândut router în cadrul magazinului online Huawei, HUAWEI WIFI WS5200, este disponibil săptămâna aceasta la prețul avantajos de 134 lei. În timp ce HUAWEI WiFi AX3 Quad-core are parte de prețul de 314 lei și HUAWEI WiFi AX3 Dual-core White poate fi găsit la 224 lei.

Toate produsele cuprinse în campanie și prețurile lor pot fi găsite pe site.

Clienții magazinului online www.huaweistore.ro beneficiază de transport rapid și gratuit, retur gratuit timp de 14 zile, plata ramburs fără taxe și posibilitatea de achiziție în 3 sau 6 rate fără dobândă pentru anumite produse.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *