Huawei a lansat astăzi oficial produsul său de ultimă generaţie în țările din Europa Centrală și de Est și în țările nordice. IdeaHub este un tool de colaborare inteligentă, un ecosistem pentru birouri smart care răspunde la toate scenariile şi are ca scop creşterea eficienței întreprinderilor, în special a colaborării remote în această perioadă de distanțare socială. Începând de luni, 12 octombrie, clienții din 27 de țări îşi pot comanda IdeaHub. Seria de produse include modelele IdeaHub S și IdeaHub Pro.
Huawei IdeaHub este cel mai recent instrument inteligent care stimulează productivitatea în mediul de lucru modern, conceput pentru a îmbunătăți modul în care echipele lucrează împreună. Acest tool integrează diverse funcții, inclusiv colaborarea pe mai multe ecrane între telefoane mobile și PC-uri, tablă interactivă, scriere de mână inteligentă, colaborare la distanță și conferințe video.
Noul produs oferă trei caracteristici unice utilizatorilor care îşi doresc un spaţiu de lucru inteligent, ultra-modern şi practic: un ecosistem deschis pentru videoconferințe în cloud, design inovator și simplu care înlocuieşte echipamentul tradiţional și inteligență artificială (AI) integrată.

În primul rând, Huawei Ideahub suportă conectivitatea către o platformă sau un serviciu terţ de conferințe video în cloud, ceea ce simplifică mult procesul de cloud video conferencing. Cu o calitate de 1080p HD şi o rezoluţie de 4K, noul produs oferă o experiență superioară.

În al doilea rând, IdeaHub combină designul minimalist al suportului său subțire cu un singur cablu de alimentare extern, ceea ce previne orice problem legate de cablaje. Ideahub a câștigat Red Dot Award 2020 datorită designului său elegant, contemporan și centrat pe utilizator. Este proiectat pentru a se potrivi oricărui mediu, transformând fără efort săli de ședințe, spații deschise pentru birouri, camere executive și birouri la domiciliu în spații inteligente. Un instrument de productivitate all-in-one poate înlocui cu ușurință o tablă albă, un proiector și echipamente profesionale de conferințe video.

În al treilea rând, IdeaHub vine cu funcții AI, cum ar fi Acoustic Baffle virtual, care blochează zgomotul inutil. În același timp, AutoFrame ajustează automat unghiul camerei în funcție de sala de conferințe și de numărul de participanți. Utilizând 12 microfoane și camera 4K, IdeaHub poate localiza automat vocea purtătorului de cuvânt pe o rază de 8 metri. Frecvența mai mare pentru transferuri asigură un sunet Hi-Fi clar şi cristalizat.
“Obiectivul nostru este să oferim tehnologie 4K și AI universală în întreaga gamă de dispozitive de colaborare, precum și cele mai bune instrumente pentru productivitate, toate cu scopul de a îmbunătăți eficiența companiilor. Lăsați toți angajații să experimenteze bucuria de a lucra împreună fără limite”, a declarat Peng Li, președintele Cloud & AI Business Group Huawei CEE & Nordic Region.
Pandemia a dus la un nou mod de lucru pentru toată lumea. Biroul la distanță este o realitate nouă, care necesită o comunicare eficientă de la un loc de muncă inteligent şi flexibil: Viziunea Viziunea Huawei este de a aduce digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom ajuta din ce în ce mai mult companiile să creeze spații de lucru mai inteligente, a spus Peng Li.

Pentru a afla mai multe despre acest produs, căutați „Huawei IdeaHub” sau vizitați

https://e.huawei.com/pl/products/cloud-communications/ideahub
https://e.huawei.com/se/products/cloud-communications/ideahub
https://e.huawei.com/ua/products/cloud-communications/ideahub
https://e.huawei.com/at/products/cloud-communications/ideahub https://e.huawei.com/hu/products/cloud-communications/ideahub
https://e.huawei.com/en/products/cloud-communications/ideahub

Pentru a fi la curent cu lansarea produsului IdeaHub, vă rugăm să vizitați

https://e.huawei.com/pl/special_topic/event/2020q3/2020_10_ceen_ideahub_launch https://e.huawei.com/se/special_topic/event/2020q3/2020_10_ceen_ideahub_launch
https://e.huawei.com/ua/special_topic/event/2020q3/2020_10_ceen_ideahub_launch https://e.huawei.com/at/special_topic/event/2020q3/2020_10_ceen_ideahub_launch https://e.huawei.com/hu/special_topic/event/2020q3/2020_10_ceen_ideahub_launch


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *