• 42 dintre cele mai reușite 1.000 de fotografii și videoclipuri nominalizate în etapa globală a celei mai mari competiții foto-video din lume, le aparțin pasionaților de fotografie din România
  • Utilizatorii Huawei din România și-au dovedit abilitățile artistice și în cadrul edițiilor anterioare ale competiției, numărându-se printre marii câștigători ai competiției

Huawei Next-Image Awards 2020 se apropie de final, iar România este prezentă, și anul acesta, pe lista scurtă desemnată de juriul global, înregistrând printre cele mai multe nominalizări din regiune. 42 de fotografii dintre cele 1.000 aflate pe lista finală le aparțin utilizatorilor Huawei din România, această cifră venind ca o confirmare a abilităților artistice și totodată a pasiunii lor pentru fotografia cu telefonul mobil.

Pentru a inspira iubitorii de fotografie și pentru a le oferi posibilitatea de a-și testa abilitățile alături de alți artiști talentați, Huawei a organizat Huawei Next-Image 2020, o competiție dedicată tuturor utilizatorilor de smartphone-uri Huawei. Concursul cuprinde șase categorii: „Near Far, „Good Night”, „Hello, Life!”, „Faces”, „Live Moments” și „Storyteller”. Categoriile din care fac parte cele mai multe lucrări dintre cele 42 ajunse pe lista scurtă sunt Hello, Life!, Near Fear și Good Night, aspect ce evidențiază pasiunea utilizatorilor români, iubitori de frumos, pentru perspective diferite și detalii inedite, dorința de a surprinde diverse emoții în fotografii, dar și de a transpune atmosfera nopții în imagini fără precedent.

În cele 114 zile de înscrieri, utilizatorii de smartphone-uri Huawei din peste 120 de țări și regiuni au făcut cunoscute juriului global peste 1.190.000 de creații, 9329 dintre acestea aparținându-le participanților din România.

Acum a sosit momentul pentru cea mai interesantă parte a competiției: juriul Huawei  Next-Image Awards 2020, format din unii dintre cei mai buni fotografi din lume, precum Steve McCurry și Karolina Hanke, selectează cele mai impresionante lucrări de artă vizuală. Dintr-un număr de peste un milion de fotografii și videoclipuri înscrise, au fost selectate pentru a participa la etapa globală a competiției doar 1.000. Dintre cele 1.000, 42 le aparțin participanților din România, utilizatori Huawei pasionați de fotografie și tehnologie, care au decis să își facă abilitățile artistice cunoscute întregii lumi.

Utilizatorii Huawei din România și-au dovedit abilitățile artistice și apetitul ridicat pentru fotografia cu telefonul mobil și în edițiile anterioare ale concursului. Costin Mocanu este câștigătorul ediției Huawei Next-Image 2018, această competiție oferindu-i ocazia de a-și redescoperi și fructifica pasiunea pentru fotografie. El a reușit să impresioneze juriul global cu imaginile surprinse cu ajutorul telefonului personal Huawei, fiind desemnat câștigătorul a două dintre cele șase categorii de concurs.

Toate fotografiile și videoclipurile uimitoare ale participanților din România care s-au calificat la etapa globală a Huawei Next-Image Awards din acest an pot fi văzute AICI.

Câștigătorii globali

Ediția globală este încă în curs de desfășurare. Juriul format din cei mai renumiți fotografi va selecta câștigătorii globali la mijlocul lunii septembrie. Astfel, fiecare participant la concurs are încă șansa de a câștiga următoarele premii în competiția globală, la fiecare categorie:

  1. Marele Premiu: Fotograful anului (3 câștigători)
  • NEXT-IMAGE Creation Fund în valoare de 10.000 de dolari (înainte de impozitare)
  • Un smartphone HUAWEI P40 Pro (8 GB + 256 GB, culoare aleatorie)
  • Diplomă de merit în format electronic
  1. Câștigătorii categoriilor (15 câștigători)
  • NEXT-IMAGE Creation Fund în valoare de 1.000 de dolari (înainte de impozitare)
  • Un smartphone HUAWEI P40 Pro (8 GB + 256 GB, culoare aleatorie)
  • Diplomă de merit în format electronic
  1. Locul al doilea (50 câștigători)
  • Un smartphone HUAWEI P40 Pro (8 GB + 256 GB, culoare aleatorie)
  • Diplomă de merit în format electronic
  1. Mențiuni de onoare (5 câștigători)
  • Un smartphone HUAWEI P40 Pro (8 GB + 256 GB, culoare aleatorie)
  • Diplomă de merit în format electronic

Pentru mai multe informații despre Huawei Next Image 2020, vizitați website-ul oficial: https://gallery.consumer.HUAWEI.com.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *