Compania Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta disponibilitatea noii camere AXIS Q6010-E, o camera cu mai multi senzori si rezolutie inalta, conceputa pentru a se integra cu orice camera AXIS Q60-E. Aceasta permite constientizarea deplina a situatiilor specifice in spatii deschise de dimensiuni mari sau pe strazile inguste si posibilitatea obtinerii de detalii marite cu ajutorul camerei PTZ integrate.

Solutia ofera o vedere de ansamblu la rezolutie inalta si la 360° prin combinarea camerelor intr-o singura unitate, precum si comanda PTZ activata printr-un singur click pentru vizualizarea detaliilor, cu un zoom optic de pana la 40x. In plus, solutia dispune de o functie de urmarire PTZ automata. Atunci cand unul dintre cei patru senzori de 5 MP detecteaza o miscare, camera PTZ va urmari automat obiectul respectiv in zona de vizualizare.

De asemenea, AXIS Q6010-E dispune de obiective interschimbabile, iar astfel obiectivul poate fi schimbat cu usurinta in functie de nevoile de monitorizare specifice. In plus, functia de auto-focalizare asigura un nivel maxim de flexibilitate si acuratete in calibrare.

Caracteristicile principale includ:

  • Camera de retea cu imagine la 360° si comanda PTZ activata printr-un singur clic;
  • 4 senzori de 5 MP, cu o rezolutie totala de 20 MP;
  • Obiective interschimbabile si care pot fi inclinate;
  • Compatibilitate cu camerele AXIS Q60-E (care nu sunt incluse);
  • Functie de pilot automat inclusa.

Aceasta solutie, extrem de fiabila, utilizeaza acelasi cablu de retea, aceeasi sursa de energie si aceleasi suporturi de prindere ca si camera AXIS Q60-E conectata. Drept urmare, nu este necesara utilizarea de echipamente suplimentare, ceea ce ajuta la simplificarea procesului de instalare.

Aflati de la link mai multe informatii despre Camera de retea AXIS Q6010-E


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *