AMD a anunțat disponibilitatea globală a primelor procesoare x86, 7nm, pentru notebook-uri comerciale, din lume. Familia AMD Ryzen PRO 4000 Series Mobile oferă cele mai multe nuclee și thread-uri pe notebook-urile ultrasubțiri de business.

Aceste noi procesoare sunt complet optimizate pentru funcțiile de lucru de la distanță și sunt concepute pentru a duce business-ul la nivelul următor, cu performanță multi-threading pentru o productivitate de ultimă oră.

Având design-uri robuste, enterprise, gândite de HP și Lenovo, și fiind echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series, noile notebook-uri sunt așteptate să fie disponibile la nivel mondial începând cu prima jumătate a anului 2020, oferind productivitate oriunde și oricând, multiple straturi de caracteristici de securitate, o manevrabilitate perfectă și o longevitate fiabilă.

„Odată cu lansarea procesoarelor mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series, AMD definește încă o dată noul standard pentru experiențele PC: de la computere desktop de ultimă generație la notebook-uri de gaming, și ultrabook-uri de business”, a spus Saeid Moshkelani, vicepreședinte senior și director general, client business unit, AMD. „Bazat pe arhitectura de ultimă generație Zen 2 și pe procesul de fabricare pe 7nm, portofoliul AMD Ryzen pentru Business oferă performanțe avansate, caracteristici fiabile de securitate, o durată impresionantă a bateriei și o capacitate avansată de gestionare a notebook-ului ultrasubțire în orice mediu de lucru ai nevoie.”

Procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series

Făcând progrese majore față de generațiile anterioare în ceea ce privește performanța și capacitatea, procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series sunt proiectate pentru a oferi experiențe de calcul foarte sigure.

Performanțe de top create pentru flexibilitate:

  • AMD Ryzen 7 PRO 4750U este cel mai rapid procesor pentru notebook-uri de business ultrasubțiri, cu până la 8 nuclee și 16 thread-uri și cu o performanță în multi-thread mai mare cu 33% față de produsele concurente.
  • AMD Ryzen 7 PRO 4750U oferă o soluție eficientă din punct de vedere energetic, cu o performanță cu până la 37% mai bună decât generațiile anterioare în aplicațiile Microsoft Office.
  • Eficiență energetică îmbunătățită: construite pentru a spori productivitatea, cu ajutorul procesului avansat de fabricare pe 7 nm, și cu arhitectura de bază „Zen 2”, procesoarele AMD Ryzen 7 PRO 4750U oferă performanțe per watt de până de două ori mai mari față de generația anterioară, și oferă până la 20 de ore în plus durată de viață a bateriei,  toate acestea pe o platformă premium.

Tehnologiile AMD PRO: Procesoarele mobile din seria AMD Ryzen PRO 4000 ajută la protejarea datelor, simplificarea managementului și asigură fiabilitatea pe termen lung cu funcții exclusiv PRO.

  • Securitate AMD PRO: Prin abordarea pe mai multe niveluri de securitate, pornind de la fabricare, până la sistemul de operare și funcțiile software de siguranță, AMD Memory Guard este exclusiv pentru procesoarele AMD Ryzen PRO, și protejează cu brio datele personale și de business.
  • Gestionare AMD PRO: Folosește un set de funcții de management de sistem pentru gestionarea compatibilității cu infrastructurile IT moderne. Procesoarele AMD Ryzen PRO oferă asistență completă pentru Microsoft Endpoint Manager, pentru a livra o soluție flexibilă pentru cloud management.
  • AMD PRO business ready: Soluție de clasă enterprise  gândită pentru calitatea și fiabilitatea sistemelor.
MODEL NUCLEE/

THREADS

TDP FRECVENȚE BOOST/BASE NUCLEE GPU L2 / L3 CACHE (MB)
AMD Ryzen™ 7 PRO 4750U 8/16 15W Până la 4.1 / 1.7 GHz 7 12
AMD Ryzen™ 5 PRO 4650U 6/12 15W Până la 4.0 / 2.1 GHz 6 11
AMD Ryzen™ 3 PRO 4450U 4/8 15W Până la 3.7 / 2.5 GHz 5 6


AMD Ryzen 
pentru Business

AMD oferă clienților o gamă largă de soluții de business, cu flexibilitatea de a alege opțiuni bazate pe cerințe de mobilitate, performanță, management și securitate. Pentru întreprinderile mici și mijlocii, procesoarele mobile AMD Ryzen 4000 Seria U oferă funcții puternice de performanță și securitate pe notebook-uri comerciale.

Cu această flexibilitate, HP și-a extins ofertele pentru firmele aflate în creștere și pentru angajații care lucrează de la distanță, cu laptopurile HP ProBook 445 G7 și HP ProBook 455 G7, echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen Seria 4000, pe lângă HP ProBook x360 435 G7, un laptop convertibile pentru business, prezentat mai devreme în acest an.

„Cu mai mult de 90 la sută dintre angajații de la birou care lucrează în prezent de acasă, experiențele PC simple și sigure, care permit colaborarea și productivitatea sunt mai importante ca niciodată”, a declarat Andy Rhodes, șef global, PC-uri comerciale, sisteme personale, HP Inc. „HP este mândră de a oferi un portofoliu AMD complet, cu performanțe puternice, funcționalitate flexibilă și securitate de nivel enterprise pentru utilizatorii de pretutindeni.”

Pentru întreprinderile mari, care necesită management enterprise-grade și soluții de business, procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series oferă o productivitate de top și funcții de securitate și management exclusive gamei PRO, pentru a răspunde nevoilor informatice ale companiilor moderne. Lenovo a făcut un update portofoliului ThinkPad, notebok-uri care vine acum echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series.

„De mai bine de 25 de ani, laptopurile Lenovo ThinkPad au reprezentat inovație, versatilitate și calitate. Suntem încântați să continuăm să colaborăm cu AMD pentru a oferi performanțe de top și securitate de ultimă generație clienților noștri enterprise”, a declarat Jerry Paradise, vicepreședinte , portofoliu comercial, Lenovo. „Cele mai recente laptop-uri ThinkPad, echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen PRO, vor continua promisiunea noastră făcută utilizatorilor business.”

„Împreună cu parteneri precum AMD, Microsoft a creat o nouă clasă de dispozitive numite Secured-Core, adică PC-uri concepute pentru a oferi o securitate suplimentară la nivel de firmware și sistem de operare. Aceste dispozitive permit clienților să facă boot în siguranță, protejând firmware-ul de atacuri cibernetice și asigurând securitatea identității și a credențialelor de domeniu ”, a declarat David Weston, directorul securității enterprise și a sistemelor de operare Microsoft. „Împreună cu AMD, oferim clienților o experiență PC accelerată și securizată. Echipate cu cele mai noi procesoare mobile Ryzen PRO, PC-urile Windows 10 Secured-Core oferă utilizatorilor o performanță de top și experiențe vizuale incredibile, pentru mediile comerciale moderne de astăzi.”


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *