Cea mai nouă unitate de stocare externă, de dimensiuni mici, lansată de Samsung oferă viteză și securitate ridicate, într-un pachet rezistent

 Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi lansarea celui mai recent dispozitiv de stocare externă – Solid State Drive-ul (SSD) Portabil T7 Touch – care combină un design elegant și compact cu cea mai rapidă viteză de transfer disponibilă în prezent, conform standardului USB 3.2 Gen 2. Noul dispozitiv oferă o mai bună protecție a datelor datorită unei măsuri suplimentare de securitate hardware sub forma unui senzor de amprentă încorporat.

Utilizatorii care își împart timpul între proiecte de muncă, proiecte personale și hobby-uri își doresc să știe că datele lor sunt în siguranță. Acum datele acestora sunt în siguranță datorită senzorului de amprentă încorporat în device-ul care oferă viteze de transfer extraordinar de bune”, declară dr. Mike Mang, vicepreședinte al Brand Product Biz Team, Memory Business la Samsung Electronics.

Gândit atât pentru utilizatori profesioniști, cât și pentru cei ocazionali, T7 Touch de la Samsung oferă suficientă capacitate pentru a stoca în siguranță un număr mare de fotografii, jocuri sau videoclipuri 4K/8K, fie conectat la computer, tabletă, smartphone sau consolă de jocuri, precum și rezistență pentru a lua conținutul oriunde.

T7 Touch oferă un upgrade semnificativ al vitezei față de soluțiile de stocare anterioare. Cu o viteză de citire de 1.050 MB/s și o viteză de scriere de 1.000 MB/s, este de aproximativ două ori mai rapid decât predecesorul său, T5, și de până la 9,5 ori mai rapid decât HDD-urile externe. Mai mult, device-ul poate atinge viteza maximă atunci când este utilizat cu interfața NVMe.

Pentru un nivel suplimentar de securitate, T7 Touch vine cu primul senzor de amprentă integrat pe un SSD Samsung, alături de protecția pe baza unei parole, dar și a unei criptări hardware de 256 biți. De asemenea, dispune de un „LED Motion”, care îi permite utilizatorului să determine starea device-ului doar cu o singură privire. În ciuda creșterii considerabile a vitezei, a upgrade-urilor în ceea ce privește partea de hardware și a carcasei din metal solid (aluminiu), noul SSD cântărește doar 58 de grame. Structura inovatoare a Samsung T7 Touch a fost recunoscută la CES 2020 Innovation Awards.

Negru sau argintiu, T7 Touch este disponibil în variante de 500 GB, 1TB și 2TB, ceea ce îl face potrivit pentru o multitudine de scenarii de utilizare. Pentru a asigura o conectivitate sigură indiferent de locul în care se află utilizatorii, SSD-ul este prevăzut cu un cablu USB Type-C-to-C și un cablu USB Type-C-to-A și este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac și Android. T7 Touch include, de asemenea, o garanție limitată de trei ani.

T7 Touch este disponibil începând din această lună în peste 30 de țări din întreaga lume. După lansarea T7 Touch, SSD-ul Portabil T7 va fi lansat în cel de-al doilea doilea trimestru. Pentru mai multe informații, accesați samsung.com/ssd.

SSD Portabil Samsung T7 Touch și Samsung T7 – specificații

Categorie SSD Portabil Samsung T7 Touch SSD Portabil Samsung T7*
Capacitate 2TB/1TB/500GB
Interfață USB 3.2 (Gen 2, 10Gbps) cu compatibilitate inversă
Dimensiuni (LxWxH) 85 x 57 x 8.0mm (3.3 x 2.2 x 0.3 inch)
Greutate 58 grame (2.0 oz)
Viteză de transfer până la 1,050 MB/s
Mod UASP Suportat
Criptare AES 256-bit criptarea datelor hardware
Securitate Protecție parolă  S/W

Recunoaștere amprentă

Protecție parolă S/W
Software Samsung Portable SSD Software 1.0
Certificații CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB
Conformitate RoHS RoHS2
Culori Negru & Argintiu TBD
Conectivitate USB tip-C-to-C, USB tip-C-to-A
Garanție Garanție limitată trei (3) ani

Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *