O silueta frumoasa se obtine cu multe sacrificii. Cel putin asta cred multe dintre doamne si domnisoare. Multe recurg la infometare drastica, ceea ce nu este o metoda tocmai recomandata pentru ca in organism pot sa apara carente serioase. Iar de aici pana la boala este un drum scurt. Si totusi, cum putem scapa de centimetri in plus fara a recurge la astfel de metode drastice? Raspunsul este simplu: criolipoliza!

Criolipoliza este o tehnica nechirurgicala pentru reducerea localizata a grasimilor. Se adreseaza fara discriminare barbatilor si femeilor care doresc sa reduca adipozitatile mici localizate, intr-un mod noninvaziv. Efectele secundare sunt minime si suportabile. De exemplu, imediat dupa procedura, puteti prezenta roseata, vanatai, umflaturi asociate cu amorteala. Aceste efecte se rezolva in cateva zile. Culoarea si textura pielii raman aceleasi si nu vor exista blistere sau leziuni ale nervilor.

Puteti apela cu incredere la serviciile clinicii Yiara, care va ofera criolipoliza Bucuresti, la cel mai inalt nivel. Echipa foloseste proceduri moderne precum Cooltech. Cum functioneaza aceasta metoda? Este vorba despre doua aplicatoare speciale, fiecare dintre ele atragand inauntru tesutul gras. Acest lucru se face printr-un efect de vacuum ce incetineste temporar circulatia sangvina, lucru ce faciliteaza imediat crioterapia, asta insemnand reducerea temperaturii la -8 grade Celsius. In urma acestei proceduri, eliminarea grasimilor se va face natural prin sistemul limfatic. Dupa un singur tratament se va reduce pana la 25% din grasime si rezultatele se vor vedea deja dupa 2 saptamani. Este o procedura de criolipoliza pret excelent, pe care nu o veti regreta.

In timpul unui tratament cu criolipoliza, pacientul se relaxeaza substantial. Ati putea fi asezat sau culcat in functie de zona implicata in procedura. Pielea este curatata si vidul se aplica folosind o ventuza bine atasata care trage pielea spre placa de racire, introducand pielea intre placi.

Asadar, nu veti face sacrificii prea mari apeland la aceasta metoda. In plus, va fi ca oricare alta sedinta cosmetica obisnuita, numai ca efectele vor fi wow! Intrati acum pe site-ul clinicii Yiara pentru mai multe detalii.

 

 


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *