Unghiile vor emana intotdeauna o serie de caracteristici atat despre doamne, cat si despre domni. Daca la capitolul forma, marime si model, barbatii nu au prea multe probleme, femeile isi doresc sa fie extrem de elegante si sa-si etaleze o manichiura impecabila.

Cu toate astea exista multe solutii salvatoare pentru manichiura ta, cea a unei doamne desavarsite. Ar trebui sa iei mai in serios gasirea unui tratament unghii adecvat in cazul in care observi o coloratie diferita la nivelul unghiilor, daca unghiile tale sunt foarte casante, fie daca doresti sa revii la stilul clasic si natural, dupa ce ai remarcat fragilitatea unghiilor asociata cu manichiura cu gel si cea semipermanenta.

Alegerea corecta a tratamentului poate fi solutia salvatoare pentru oricare dintre aceste trei aspecte. Important este bineinteles cum faci asta.

Recomandat este sa nu dai crezare la toate reclamele si tuturor produselor de masa din comert. Vei putea fi dezamagita sa afli ca de fapt si de drept anumite “tratamente” nu au niciun rol benefic sau efectul acesta este extrem de mic. Si, in loc sa investesti la infinit in tratamente scumpe si/sau ineficiente, cel mai bine ar fi sa apelezi la un specialist care sa-ti realizeze un tratament adecvat unghiei tale, fie sa apelezi la tratamente unghii profesionale.

Un bun exemplu este brandul Bio Sculpture, liderul mondial in ingrijirea unghiilor sanatoase care pune la dispozitia femeilor, dar si saloanelor specializate cele mai bune tratamente unghii ethos, renumite pentru eficienta lor in diferite situatii si pentru diferite afectiuni.

 

Trebuie sa mai stii totodata ca tratamentul este de obicei unul de durata si cu cat nu amani operatiunea, cu atat ai mai multe sanse ca unghiile tale sa se vindece mai repede si sa obtii acel efect de unghii naturale, rezistente si care cresc cu usurinta. Nu te astepta sa vezi efecte formidabile peste noapte si fii perseverenta. Este bine sa eviti in tot acest timp contactul cu oja, normala sau semipermanenta, cat si cu gelul de unghii, fapt ce iti asigura o eficienta mult mai ridicata a tratamentului.

In acelasi timp nu uita sa-ti hidratezi de fiecare data si cuticulele, fie cu ajutorul uleiurilor speciale, fie cu ajutorul uleiului de masline.

Alegerea unui tratament eficace poate fi usoara atata vreme cat stii ce iti doresti si ce vrei sa tratezi. Daca nu vrei sa consumi bani, timp si energie inutil, atunci apeleaza la tratamente deja validate si testate, cum sunt cele de la Bio Sculpture.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *