Desi primavara si vara sunt in mod traditional anotimpurile dedicate nuntilor, si toamna au loc foarte multe astfel de evenimente. De fapt, multe cupluri prefera sa faca nunta in septembrie sau chiar octombrie pentru ca nu vor mai avea parte de caldura sufocanta si, in plus, decorul pentru fotografii in natura este unul de basm. Pentru invitatele la astfel de nunti exista insa o dilema: rochia. Dupa cum stie toata lumea, desi nu sunt intotdeauna respectate, culorile de evitat pentru rochii de ocazie sunt albul si negrul. Album nu este bine sa fie purtat la o nunta pentru ca ar eclipsa mireasa, iar negrul este destul de sobru ce poate aduce aminte de doliu. Insa de la roz, turcoaz si pana la albastru sau verde, orice culoare poate fi aleasa. Si, pentru a fi in ton cu anotimpul, putem purta rochii in nuante de caramiziu sau galben ocru ori rosu englez.

Alegerea lungimii acestor rochii de ocazie este si ea un subiect controversat. Rochiile lungi, de exemplu, nu se preteaza in timpul zilei, atunci cand are loc cununia civila. Ele se potrivesc mai bine seara, atunci cand putem etala cele mai spectaculoase rochii. Daca nunta are loc intr-o dupa-amiaza, ideala ar fi rochia de cocktail clasica si, probabil, urmand tendintele sezonului de toamna, un imprimeu in ton cu anotimpul nu ar strica. Daca nu, putem alege rochii ocazie uni sau bicolore. Toate rochiile foarte decoltate trebuie sa fie insotite de o haina, in special in timpul ceremoniei religioase din respect pentru credinta si credinciosi.

Rochii perfect mulate si concepute pe orice dimensiune sunt disponibile in atelierul Posh Love, specializat in rochii de ocazie pentru orice preferinte si siluete. Din pasiunea pentru haine si din dorinta de a ajuta cat mai multe femei sa isi aleaga rochia potrivita stilului si siluetei ei, Posh Love a luat nastere intr-un atelier de creatie la care lucreaza 9 profesionisti. Pentru mai multe detalii, site-ul https://poshlove.ro este disponibil non stop. Orice femeie poate avea acum un look de invidiat cu Posh Love atelier!


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *