EVO Champion Problem X shakes hands with the winner Fujimura at the Red Bull Kumite World Final in Paris on November 11th 2018 // Stephanie Lindgren / Red Bull Content Pool // AP-1XFZUQTC92111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Brandul AOC anunță astăzi un parteneriat pe termen lung cu Red Bull. Echipele și jucătorii care concurează la evenimentele sponsorizate de Red Bull vor beneficia de monitoare de ultimă generație AOC. În plus, zece evenimente Red Bull Player One care au loc în Europa vor fi sponsorizate de AOC pe întreaga durată a anului 2019.

Împreună mai puternici

AOC și Red Bull sunt jucători cu mare experiență în esport, care au colaborat deja anul trecut la evenimentele Red Bull Guardians și Red Bull Kumite. AOC și Red Bull vor crea experiențe de sport electronic pentru jucători și pentru fanii brandurilor. Concurenții vor putea câștiga monitoare de gaming AOC în timpul mai multor evenimente.

Setup-uri de gaming de ultimă generație

Modelele furnizate au fost alese cu atenție pentru fiecare competitie de Esport și au un timp de răspuns de 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), rate de reîmprospătare de  240 hz (AOC AG251FZ) și rezoluții QHD vii și clare ajungând până la 2560 x 1440 pixeli (AOC AGON AG241QG și AOC AGON AG271QG).

Toate monitoarele AOC Gaming oferă jucătorilor o maximă flexibilitate și mobilitate și  vor asigura că evenimentele esports  ale Red Bull sunt echipate cu tehnologie de vârf .

Viitoarele evenimente offline Red Bull

  • 27 aprilie – 22 iunie 2019: LoL Red Bull Player One – Spania
  • 18 mai 2019: CS: GO Flick – Turcia
  • 27 iulie 2019: LoL Red Bull Player One – Germania

Pentru mai multe informații despre următoarele evenimente, intrați pe site-ul oficial AOC Gaming sau urmăriți AOC Gaming pe Facebook, Twitter sau Instagram.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *