In urma cu putin timp, am luat decizia radicala de a-mi reamenaja locuinta. Mi-am dorit mult sa fac acest pas maret, deoarece simteam nevoia de o schimbare. Fiind o fire destul de greu de multumit, mi-a luat destul de mult timp sa ma orientez catre produse de bricolaj care sa imi placa. Prima schimbare pe care am facut-o, a fost sa pun in toata locuinta (in afara de baie) parchet lucios, ca mai apoi sa aleg si mobila care sa se asorteze cu acesta.

Parchetul lucios mi-a fost recomandat de un prieten, iar aceasta recomandare mi-a schimbat radical viata, in bine. Parchetul lucios, datorita calitatilor sale estetice, a reusit sa ofere o alta alura casei mele, care pare mult mai luminoasa, mai eleganta si mai versatila ca niciodata. As putea spune, fara sa exagerez, ca acum chiar are aspectul mult mai primitor, pe care mi l-am dorit dintotdeauna.

Pe langa aspectul luxuriant, acest parchet intruneste cateva avantaje, carora cu greu le poti rezista: este extrem de rexistent la zgarieturi, microzgarieturi, apa si chimicale, este super durabil, isi mentine luciul pe toata durata de viata, este usor de intretinut, nu aluneca si este placut la atingere si pasire. Toate aceste calitati se datoreaza faptului ca fost creat cu tehnologia Elesgo, o tehnologie de varf, datorita careia parchetul devine aproape ignifug, iar suprafata nu este afectata de mucurile si scrumul de tigara.

Eu am achizitionat parchet lucios de pe ParchetLucios.ro – magazin online de bricolaj, unic la noi in tara! Mi-au placut toate modelele disponibile pe site, cu toate ca m-am orientat catre un singur model anume. Am solicitat inainte mostre de produse, ca sa pot sa ma hotarasc ce model vreau sa aleg. Si asa mi-am renovat intreaga locuinta, i-am oferit un suflu nou, totul cu ajutorul parchetului lucios, pe care vi-l recomand si voua!


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *