ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, a inceput distributia memoriilor G.SKILL destinate cu precadere pasionatilor de jocuri pe PC.

G.SKILL este un important producator de module de memorie, recunoscut la nivel mondial pentru produsele sale High End, destinate in principal utilizatorilor entuziasti si iubitorilor de jocuri. Mai mult decat atat, compania se bucura de o reputatie excelenta si printre pasionatii de overclocking, care folosesc produsele sale de top pentru doborarea de recorduri mondiale sau castigarea diverselor competitii de profil. De altfel, chiar in ultimul trimestru al anului trecut, renumitul overclocker Hocayu reusea doborarea recordului mondial de frecventa pentru memorii DDR4, prin supratactarea unui kit G.Skill Trident Z RGB la 5566MHz.

Trebuie precizat insa ca G.SKILL nu produce numai module de memorie potrivite pentru competitii, ci are un portofoliu extrem de complex pentru astfel de produse, conceput pentru a viza toate tipurile de utilizatori care apreciaza performanta si fiabilitatea. Astfel, gama pentru PC-uri desktop este deschisa de seria Value, caracterizata de raportul foarte avantajos performanta/pret si este incheiata de seria Trident Z Royal, considerata la ora actuala intruchiparea designului perfect, cu frecvente de pana la DDR4-4800MHz. In acelasi timp, nu sunt neglijati nici utilizatorii de sisteme de calcul portabile, mai ales ca laptopurile de gaming s-au bucurat de un succes tot mai puternic in ultimii ani. Astfel, oferta G.SKILL contine module SO-DIMM pentru toate nevoile si toate bugetele – de la solutii DDR3 si DDR3L standard, pana la avansatele Ripjaws DDR4 cu frecvente de pana la 3200MHz.

Prin incheierea parteneriatului cu G.SKILL, ELKO Romania isi consolideaza oferta comerciala si vine in intampinarea utilizatorilor care solicita solutii de cea mai buna calitate. Produsele sunt deja disponibile in stocul distribuitorului si pot fi comandate prin platforma ECOM de catre firmele partenere.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 36000 de produse si servicii catre mai mult de 10000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:

www.elko.ro

Despre G.SKILL

Fondat in anul 1989 de catre un grup de entuziasti, G.SKILL este la ora actuala un producator de module de memorie de top, care se bucura de o reputatie excelenta multumita produselor sale. Misiunea companiei este aceea de a furniza module de memorie de calitate superioara, in paralel cu servicii la standarde ridicate, pentru a putea raspunde intotdeauna cat mai bine nevoilor utilizatorilor. Totodata,  G.SKILL a demonstrat o capacitate deosebita de a se adapta rapid cerintelor pietei, extinzandu-si gama de produse destinate pasionatilor de jocuri prin introducerea de solutii de stocare, echipamente periferice sau surse de alimentare.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *