Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, “Epson”) anunță că patru dintre modelele sale de imprimante cu jet de cerneală și două dintre modelele sale de videoproiectoare 3LCD au fost nominalizate câștigătoare ale competiției iF Design Award 2019, de către iF International Forum Design GmbH, din Hanovra.

Creată în 1953, iF Design Award este recunoscută internațional ca una dintre cele mai prestigioase competiții pentru excelență în design inovativ de produs industrial. Produsele sunt evaluate pe baza unei game largi de criterii, inclusiv factori precum utilitate, ergonomie, respectarea standardelor de sustenabilitate, gradul de elaborare și de inovare, funcționalitate, siguranță, estetică și aspect general. Câștigătorii din acest an au fost selectați din peste 6.375 de aplicații, provenind din 52 de țări, de către un juriu compus din experți internaționali.

Atsuhiko Matsuno, general manager al Departamentului de Design din cadrul Epson, declară: „Am acordat o atenție deosebită proiectării produselor, astfel încât nu doar să arate extraordinar, dar să și ofere utilitate deosebită.  De aceea sunt încântat să văd aceste aspecte apreciate și recunoscute în mod universal. Epson este o companie care se dedică creării unui design unic al produselor sale şi care doreşte să întreacă orice așteptări ale clienților”.

Detalii despre produsele Epson recunoscute în cadrul iF Design Award 2019

Videoproiectoarele EV-100/ EV-105

Un model de videoproiector creat pentru semnalistică sau pentru punerea în valoare prin conţinut video a produselor sau a exponatelor din centre comerciale ori muzee. Pentru a scoate în evidenţă produsul sau expoziția, ne concentrăm pe un design simplu, care se „pierde” în decor. Am eliminat toate intrările și fantele din lateralele unității, pe care clienții le remarcă de obicei, pentru un aspect neted și discret. Ventilaţiile, de care orice videoproiector are nevoie, au fost mascate în aspectul general ca fante cu tipare identice atât pe fața cât și pe spatele unității. Forma cilindrică, aleasă special pentru a se asemăna cu un proiector de lumină, permite instalarea sa în tavan fără a avea un impact negativ asupra atmosferei generale.

Seria de imprimante cu jet de cerneală ET-M1140/ ET-M1180/ ET-M2140/ ET-M3140/ ET-M3170

Modelele cu jet de cerneală monocrome de format A4, cu rezervor de cerneală de tip „ecotank” de mare capacitate, permit imprimarea a până la 6.000 de pagini înainte să fie necesară realimentarea. Noul design al gamei Ecotank este simplu și neted, cu o singură fantă la exterior. Nivelurile de cerneală pot fi verificate cu ușurință, iar capacul rezervorului poate fi deschis cu uşurinţă. O formă unică a fost aleasă pentru capetele recipientelor de cerneală, pentru a se evita scurgerile de cerneală de orice fel. Este suficientă introducerea recipientului în slotul dedicat culorii respective – imprimanta trage automat cerneala, apoi se oprește, oferind astfel confort și siguranță. Aceste echipamente permit realizarea cu ușurință a diverselor tipuri de imprimare, reduc  deșeurile şi sunt uşor de folosit

Seria de imprimante cu jet de cerneală ET-2710/ ET-4700/ L1110/ L3100/ L3110/ L3150/ L5190

Echipamente cu jet de cerneală color de format A4, cu rezervor de cerneală de tip „ecotank” de mare capacitate care permit diverse tipuri de imprimare la costuri reduse. Epson s-a concentrat pe operabilitate pentru a elimina neplăcerile și grija privitoare la riscul scurgerilor și al petelor în momentul realimentării imprimantei cu cerneală. Nu doar că au fost perfecționate accesul frontal și vizibilitatea asupra nivelului de cerneală, dar s-a optat și pentru realizarea unei forme unice a vârfurilor flacoanelor de cerneală în funcție de culoare, pentru a se preveni orice posibilă eroare, lucru care oferă conform și siguranță nemaiîntâlnite până acum în acest mod. Forma proeminentă exprimă performanța rezervorului de cerneală de tip „ecotank” de mare capacitate, iar aspectul simplu și rotunjit al acestuia asigură o senzație plăcută și familiară.

Seria de imprimante cu jet de cerneală SC-T5150/ SC-T5150N/ SC-T3150/ SC-T3150N/ SC-T3100/ SC-T3100N/ SC-T5100/ SC-T5100N

Imprimante de format mare (LFP) full-color Epson se numără printre cele mai mici de acest fel din lume, fiind destinate birourilor, studiourilor de arhitecţi, instituțiilor de învățământ și retail-ului.

Aceste modele sunt utilizate în mod convențional pentru aplicații speciale, cu o interfață UI identică celei pe care o au imprimantele business. În plus, au un aspect simplu și curat care se integrează în orice birou. Epson a proiectat aceste imprimante astfel încât alegerea clienţilor să fie simplă, în concordanţă cu nevoile lor de utilizare.  În special pentru instituțiile de învățământ, a fost prioritizată siguranța utilizării, reducându-se dimensiunea portului pentru alimentare cu curent electric la 10 mm, astfel încât copiii să nu poată avea acces. Ecranul tactil cu suprafață mare permite accesul la statusul imprimatei și oferă indicații pentru o exploatare facilă.

Seria de imprimante cu jet de cerneală SC-T5450/ SC-T3450/ SC-T3450N/ SC-T3400/ SC-T3400N/ SC-T5400

Imprimante de format mare (LFP) cu viteză și rezoluție ridicate pentru imprimarea desenelor și schițelor în birouri și studiouri de arhitectură, precum și pentru semnalistică  în retail. Epson a reconfigurat imprimantele de mari dimensiuni, utilizate în mod convențional pentru aplicații speciale, cu o interfață UI identică celei pe care o au modelele business și cu un aspect simplu, care se integrează în orice birou. Oferă operare intuitivă și contribuie la păstrarea unei atmosfere de lucru neaglomerate. Ecranul tactil de dimensiuni generoase, LED-urile și sunetul pentru avertizare permit observarea stării echipamentului la o simplă privire și oferă indicații pentru o exploatare facilă. De asemenea, Epson a dorit să reducă timpul necesar pentru asamblare, fluidizând acest proces prin proiectarea unor sisteme de susţinere ce pot fi asamblate în trei pași.

Videoproiectoarele EB-L610U/ EB-L615U

Aceste modele sunt destinate sălilor de clasă și celor de lectură sau birourilor unde au loc întâlniri și prezentări. Sursa de lumină laser permite aparatului să aibă o dimensiune compactă, oferind în acelaşi timp o imagine cu luminozitatea de 6.000 lumeni și eliminând nevoia de mentenanță. Aspectul exterior permite integrarea cu uşurinţă în orice spațiu, iar ventilaţiile ascund componentele interne zgomotoase. Suplețea generală a designului și colțurile rotunjite oferă o senzație de simplitate,  indiferent de unghiul din care este privit produsul, ceea ce permite instalarea lui naturală pe birouri sau în tavane.

Notă: Produsele și serviciile Epson variază în funcție de regiune. Adresați-vă filialei de vânzări Epson locale pentru detalii despre produsele și serviciile disponibile în regiunea dumneavoastră.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *