23 ianuarie 2019 – HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, și-a lansat cel mai recent smartphone vârf de gamă, HONOR View20, pentru consumatorii din întreaga lume. În cadrul evenimentului de la Paris, HONOR a subliniat cinci funcții în premieră mondială ale HONOR View20, printre care: camera foto de 48MP, camera frontală de 25MP integrată în ecran, chipset-ul AI 7in Kirin 980, tehnologia AI Wi-Fi Triple-Antenna și designul cu nano-textură aurora. HONOR View20 a câștigat la începutul acestei luni numeroase premii la CES 2019 din Las Vegas datorită acestor realizări în materie de inginerie.

George Zhao, președinte HONOR, a declarat: „Smartphone-urile HONOR din seria View câștigă simpatia recenzenților profesioniști și fanilor din întreaga lume, oferind tehnologii de ultimă generație și cele mai bune performanțe din industrie. Fanii HONOR sunt incredibil de activi și dinamici și au nevoie de smartphone-uri care oferă performanță. HONOR View20 este conceput în funcție de nevoile acestora. Avem și recenziile de la CES 2019 și suntem încântați să oferim acest telefon must-have utilizatorilor din întreaga lume!”.

Camera foto, caracteristici speciale

Camera foto principală a telefonului HONOR View20 este alimentată de senzorul SONY IMX586 de 48MP, cu un CMOS de 1/2 inci și pixeli echivalenți cu 1,6μm în matricea Quad Bayer. Senzorul, amplificat de chipset-ul Kirin 980, suportă un nou mod AI Ultra Clarity la 48 MP care realizează fotografii cu detalii și claritate de neegalat.

Camera face mai multe fotografii de 48MP simultan și îmbină cele mai bune detalii din fiecare fotografie pentru a crea o singură imagine de 48MP. Procesorul Kirin 980 NPU dual procesează fotografia folosind un algoritm AI avansat – este evaluată calitatea fotografiei, detaliile din zonele întunecate sunt optimizate și culorile sunt ajustate pentru a fi mai vii.

Fotograful Robbie Shone de la National Geographic a testat noua cameră de 48 MP: „Apreciez claritatea excepțională și ușurința în utilizare a HONOR View20. Este un smartphone care poate surprinde momentele cele mai vibrante și mai prețioase ale vieții, în noi moduri interesante care te inspiră.”

Camera secundară 3D este capabilă să creeze o nouă dimensiune în fotografie și videografie, aducând o ușurință mai mare în utilizare și mai mult divertisment. Camera 3D colectează informații despre formele obiectelor în funcție de timpul de tranzit al semnalelor luminoase pentru a permite detectarea adâncimii, urmărirea scheletului și captarea în timp real a mișcării. Această cameră poate transforma HONOR View20 într-o consolă de jocuri controlate de mișcare, permițându-le utilizatorilor să joace jocuri de mișcare 3D mai mult ca niciodată. Acum, aceasta suportă Fancy Skiing și Fancy Darts.

O nouă dimensiune în design

Designul uimitor al telefonului HONOR View20 începe cu designul avansat al camerei frontale integrate în ecran. Ecranul inovator All-View, cu o cameră frontală de 25MP, oferă o experiență de vizionare fără decupaj și un raport uluitor ecran-corp de 91,8%. Inginerii HONOR utilizează un design avansat cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontală sub un orificiu transparent extrem de mic, de 4,5 mm, creat prin procese avansate de litografie. HONOR View20 depășește camerele concurente integrate în ecran, păstrând structura și rezistența ecranului și asigurând în același timp o mai bună utilizare și calitate a fotografiilor.

HONOR View20 este și primul smartphone care utilizează nanolitografia pentru a crea o nano-textură, un gradient de culoare viu și dinamic în formă de V, cu un efect strălucitor. Corpul curbat 3D integrat al smartphone-ului, cu un design arcuit elegant, are numai 8,1 mm grosime și este un amestec perfect de metal și textură de sticlă. Designul de ultimă generație este o interpretare îndrăzneață a brandului HONOR.

Marcând lansarea noului smartphone vârf de gamă, HONOR a colaborat cu brandul italian de modă de lux Moschino pentru a crea o gamă exclusivă de produse, incluzând un Moschino HONOR View20 co-proiectat, o husă ștanțată cu ursulețul Moschino și accesorii concepute special, un fashion-statement perfect pentru fashionistele pasionate de telefoane. Gabriele Maggio, director executiv al Moschino, a participat la lansarea de la Paris și a împărtășit abordări esențiale ce țin de importanța design-ului.

Performanță extremă cu tehnologii de ultimă oră

Sărbătorind lansarea modelului HONOR View20, HONOR colaborează cu Epic Games pentru a duce experiența jocului Fortnite la următorul nivel. În cadrul acestei colaborări, deținătorii de HONOR View20 vor avea acces exclusiv la echipamentul HONOR GUARD din Fortnite.

HONOR View20 dispune de următoarele funcții de ultimă generație: chipset AI 7in Kirin 980 cu NPU dual inteligent, sistem de răcire pe bază de lichid care poate disipa eficient căldura pentru o performanță mai bună, tehnologie AI Wi-Fi Triple-Antenna care previne slăbirea semnalului atunci când mâinile utilizatorului acoperă receptorul, baterie de 4.000 mAh pentru gaming neîntrerupt de lungă durată și memorie internă mare.

Tim Sweeney, fondator și director executiv al Epic Games, a declarat despre noul telefon: „Epic consideră că furnizarea unei experiențe de înaltă calitate precum Fortnite pe smartphone-uri este importantă pentru viitorul jocurilor. HONOR View20 dispune de un hardware remarcabil și prin această colaborare suntem încântați să anunțăm că Fortnite rulează pe Honor View20 la 60 de cadre pe secundă.”

În plus, HONOR și Epic Games au început o colaborare pentru a optimiza dispozitive Honor selectate pentru Unreal Engine 4, ca parte a angajamentului HONOR și Epic Games de a împinge limitele gaming-ului mobil cât mai departe și de a aduce o experiență de tip consolă gamerilor de pretutindeni.

Saltul către un mod de viață inteligent

HONOR View20 vine cu capabilități AI inovatoare care oferă experiențe personalizate și ușor de utilizat. Camera 3D și capabilitatea AI ale modelului HONOR View20 pot să identifice peste 100 de tipuri de alimente și să furnizeze informații despre calorii pentru a ajuta la menținerea unui stil de viață sănătos. AI poate identifica, de asemenea, peste 300 de repere faimoase și 100.000 de picturi din întreaga lume.

La lansarea de la Paris, HONOR a prezentat și noul HONOR Watch Magic/Dream, un nou ceas inteligent conceput pentru toate aspectele vieții de zi cu zi.

HONOR View20 va fi disponibil pentru achiziționare începând cu 22 ianuarie 2019 pe piețele selectate, printre care Franța, Regatul Unit, Germania, Spania, Italia, Finlanda, Cehia, Polonia, Rusia, Malaiezia, India, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită. Smartphone-ul este disponibil în patru culori: midnight black, sapphire blue, MOSCHINO co-proiectat (phantom blue și phantom red – în România va fi disponibilă doar varianta phantom red). Prețul este de 569 Euro pentru varianta de 6GB RAM + 128 GB ROM și 649 Euro pentru varianta de 8GB RAM+  256GB ROM.

HONOR Watch Magic/Dream va fi disponibil pentru achiziționare începând cu 22 ianuarie 2019. Seria HONOR Watch Magic este disponibilă în trei culori: lava black, dark blue și moonlight silver – în România fiind disponibilă în variantele lava black – preț recomandat de 179,90 Euro și moonlight silver cu prețul recomandat de 199,90 Euro. Seria HONOR Watch Dream este disponibilă în două culori: coral pink și white apricot.

Despre HONOR

HONOR este unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, aparținând Huawei Group. Brandul se poziționează sub sloganul „For the Brave” și a fost creat pentru a satisface nevoile nativilor digitali, prin produse optimizate pentru internet care le oferă utilizatorilor o experiență superioară, îi inspiră, le dezvoltă creativitatea și îi impulsionează pe tineri să-și îndeplinească visele. Pentru a reuși acest lucru, HONOR operează într-un mod diferit și curajos și face pașii necesari pentru a le oferi clienților săi tehnologii inovatoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați HONOR online la adresa www.hihonor.com sau urmăriți-ne pe:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *