ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea a doua noi produse de gaming: SSD-ul PCIe Gen3x4 M.2 2280 XPG GAMMIX S11 Pro si SSD-ul PCIe Gen3x4 M.2 2280 SX6000 Lite, continuand astfel traditia si promisiunea de a oferi dispozitive ce sporesc performantele in jocuri.

XPG GAMMIX S11 Pro – Viteze mari, temperature reduse

Echipate cu tehnologie 3D NAND Flash avansata, SSD-urile XPG GAMMIX S11 Pro au capacitati de stocare mai mari, de la 256GB pana la 1TB, asigurand in acelasi timp o eficienta mai mare, o fiabilitate robusta si un TBW ridicat (Total Bytes Written). Folosind interfata PCIe Gen3x4 foarte rapida si suport pentru NVMe 1.3, SLC Caching inteligent si DRAM cache buffer, noul SSD accelereaza vitezele de citire/scriere pana la 3500/3000 MB/s si ofera o performanta random de pana la 390K/380K IOPS. Fie ca vorbim de jocuri de ultima generatie, boot sau transferuri de fisiere mari, SSD-urile din gama S11 Pro le realizeaza rapid si eficient. Noile produse suporta, de asemenea, si tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) pentru a detecta si remedia o gama mai larga de erori de date pentru transferuri de date mai exacte. Intre timp, End-to-End Data Protection si suportul RAID Engine asigura securitatea datelor si imbunatatesc stabilitatea transferurilor. In plus, un radiator cu un design inspirat de masinile sport face ca SSD-urile S11 Pro sa arate cool si sa ramana reci. In comparatie cu SSD-urile M.2 fara radiator, un SSD S11 Pro este mai rece cu pana la 10° C, oferind astfel stabilitate sporita sistemului.

XPG SX6000 Lite – Este timpul sa treceti la PCIe

Utilizatorii care isi doresc sa inlocuiasca vechile SSD-uri SATA pot alege noile SSD-uri XPG SX6000 Lite PCIe Gen3x4 M.2 2280. Cu suport NVMe 1.3, echipate cu tehnologie NAND Flash 3D si cu o capacitate de stocare de pana la 1TB, noile SSD-uri sunt o alegere de upgrade excelenta. Dispunand de memorii HMB (Host Buffer Buffer) si SLC Caching, acestea ajung la viteze de citire/scriere de pana la 1800/1200 MB/s si ofera performante random de pana la 220K/200K IOPS. Ca si in cazul SSD-urilor GAMMIX S11 Pro, SSD-urile SX6000 Lite utilizeaza tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) pentru a detecta si remedia o gama mai larga de erori de date, oferind astfel transferuri de date mai fiabile si o durata mai lunga de viata a produsului. SSD-urile din gama SX6000 Lite sunt ideale pentru notebook-uri, desktop-uri cu dimensiuni reduse si chiar unele ultrabook-uri.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *